Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Flexibelt extrajobb som Operatör/Truckförare i

Vi söker nu dig som vill ha ett flexibelt extrajobb där du arbetar som både truckförare och Maskinoperatör i Mölnlycke. Du kommer arbeta arbetspass där det finns möjlighet till både Kväll/natt samt helgjobb på extra basis.

OBS! för att vara aktuell för tjänsten krävs att du har en annan huvudsaklig sysselsättning om minst 50% t.ex. studier eller jobb. 

Information om rollen:
Arbetsuppgifterna är varierande där man arbetar efter ett rullande schema där man varierar materialtillförsel med motviktstruck för att sedan arbeta som operatör och övervaka företagets tillverkningsprocess. Som maskinoperatör ansvarar du för övervakning, felsökning och materialtillförsel till produktionslinan. Det finns även möjlighet för dig som studerar att fortsätta med jobb under sommaren!

Din profil:
Vi tror att du har tidigare erfarenhet av truckkörning och gärna en bakgrund inom tillverkande industri. Som person är du flexibel, samarbetsvillig och trivs med ett fysiskt arbete. Du är kvalitetsmedveten och genomför varje arbetsmoment med ett stort säkerhetstänk. då du kommer bli en del av ett mindre team på 3-4 personer per skift är det viktigt att du snabbt tar till dig instruktioner och har ett engagemang till att lära dig produktionsprocessen. 

Krav:
-Truckkort
– Möjlighet att arbeta skift
.Meriterande:
– Tillgång till bil
– Erfarenhet från tillverkande industri

Villkor: 
Ort: Mölnlycke
Arbetstider: Varierande skiftgång
Omfattning: extra vid behov
Start: Omgående eller enligt överenskommelse 

Ansökan: 
Vi tar inte emot annonser via e-post eller telefon, ansökningar tas endast emot via annonsen! Intervjuer sker löpande, skicka därför in ditt CV & personliga brev redan idag!