Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Vi söker lagermedarbetare med truckvana!

Har du flera års erfarenhet av lager- och logistikbranschen? Just nu söker vi lagermedarbetare för ett heltidsuppdrag i Tranemo! 

Arbetsuppgifter & profil: 

Arbetet innebär främst plock av kundens varor med hjälp av motviktstruck, ledstaplare eller plocktruck. Utifrån utskriven ordersedel plockar du varor med hjälp av trucken från hyllor och pall. Arbetet ställer höga krav på effektivitet och du kommer att arbeta efter fastställda mål gällande plockfart och felplock. Du som söker är därmed till fördel tävlingsinriktad, effektiv och strukturerad! Varorna kan variera i storlek och vikt därav är det viktigt att du har god fysik och inga problem med tunga lyft. Vissa varor kan vara svåra att lyfta på egen hand, därför är det viktigt med god samarbetsförmåga då arbetet i stora delar utförs med arbetskollegorna! Eftersom att truckkörning sker dagligen söker vi dig som har minst 1 år erfarenhet av att köra truck. Du anser att det är viktigt att arbeta med hög säkerhetsmarginal och känner dig säker på att arbeta i högt tempo med trucken.

Arbetet kommer främst vara förlagt under kundens högsäsong mars till september, men finns möjlighet att starta tidigare! Eftersom att högsäsongen sträcker sig över sommaren är det viktigt att du behöver vara tillgänglig för arbete under större delar av sommaren 2021! Det finns även möjlighet till förlängning både hos oss och hos kunden!

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet!

Krav: 
– Truckkort (A 1-4 & B 1-4) 
– Minst 1 år erfarenhet av att köra truck
– Har erfarenhet av varuplock 
– Vi gör ett utdrag ur belastningsregistret 
– Körkort & tillgång till bil – begränsad kollektiv till arbetsplatsen  

Villkor
Start: Enligt överenskommelse 
Ort: Tranemo 
Arbetstider: Måndag-torsdag 06.00-15.30 & fredag 06.00-12.30
Omfattning: Heltid

Ansökan
Vi tar endast emot ansökningar via annonsen! Intervjuer sker löpande, ansök redan idag!