Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Vi söker extra lagermedarbetare i Borås!

Är du student eller jobbar deltid och söker ett spännande, fartfyllt och roligt extrajobb? Då har vi jobbet för dig! 

Dina arbetsuppgifter
Din huvudsakliga arbetsuppgift är orderplock och packning av order.  Arbetet ställer höga krav på effektivitet och du kommer att arbeta efter fastställda mål gällande plockfart och felplock. För att vara aktuell skall du kunna arbeta minst 2 vardagar per vecka , främst måndag och/eller tisdag då dessa dagar finns det mest att göra. Du behöver även vara tillgänglig för upplärning den första veckan.  Vi erbjuder dig ett flexibelt arbete att ha vid sidan av studier, bra lön och såklart goa kollegor! Arbetet är endast förlagt på vardagar under dagtid. 

Krav
– Studier eller deltidsarbete på minst 50%, timanställning räknas inte. 

– Behärskar svenska språket väl i tal och skrift. 

– Kan arbeta 2-3 dagar i veckan på vardagar, främst måndag och tisdag. 

– Vi gör ett utdrag ur belastningsregistret 

Meriterande 

– Körkort samt tillgång till bil
– Tidigare erfarenhet av plock och pack. 
– Truckkort  

Villkor
Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Ort: Borås
Arbetstider: Vardagar, dagtid 07.00-15.30
Omfattning: Behovsanställning 
 

Din profil
Vi söker dig som redan har en annan huvudsaklig sysselsättning. Kanske arbetar du skift eller på deltid och söker mer timmar? Eller studerar du med ett schema som ger dig möjlighet att jobba extra några dagar i veckan? Vi söker dig som är flexibel, positiv och arbetsvillig. Arbetet ställer höga krav på noggrannhet och självständighet i arbetet. För att trivas i rollen bör du vara van vid fysiskt krävande jobb där man står upp under hela arbetspasset.  Då du arbetar i ett team, är det även viktigt att du tycker om att arbeta i grupp och värnar om dina kollegor! 

Ansökan
Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet! Vi träffar kandidater löpande, sök därför tjänsten redan idag med ditt CV och personliga brev.

Vi tar inte emot ansökningar via e-post eller telefon, ansökningar sker endast via annonsen!