Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Vi söker driven CNC-operatör!

Arbetsuppgifter & profil: 

För kunds räkning söker vi just nu en CNC-operatör inom plastindustrin. Vi söker dig som har några års erfarenhet av branschen och är praktiskt lagd. För att trivas i rollen bör du vara lösningsorienterad, detaljerad och inte har några problem att arbeta i ett högt tempo. Arbetet kan stundtals vara tungt, det viktigt att du klarar av fysiskt arbete. En stor del av arbetet innebär ritningsläsning, därför är det viktigt med goda kunskaper i det svenska språket. Arbetet utförs till största del ensam. Du som söker bör därför kunna beskriva dig själv som en naturlig problemlösare och självgående.

Du som söker är en glad person som tycker om att vara social. Vi söker dig som är noggrann, driven och har ett stort tekniskt intresse. Vi tror att du som söker är kvalitetsmedveten och arbetar med hög säkerhetsmarginal. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet! 

Arbetet är förlagt under dagtid eller skiftarbete. Dagtid 07.00-15.00. Skiftarbete varannan vecka dagtid 07.00-15.00 respektive kväll 15.00-23.00. Arbetsplatsen är förlagd en bit utanför Borås med begränsad kollektivtrafik.

Krav: 

  • Du ska ha goda kunskaper i ritningsläsning.
  • God svenska i tal & skift.
  • CNC-utbildning eller likvärdig erfarenhet av branschen.

Meriterande: 

  • Körkort & tillgång till bil.
  • Truckkort

Villkor:
– Start: Enligt överenskommelse
– Ort: Borås
– Omfattning: Visstidsanställning
– Arbetstid: Dagtid 07.00-15.00 eller skift 07.00-15.00 / 15.00-23.00

Vi träffar kandidater löpande, sök därför tjänsten redan idag, det kan vara din möjlighet till ett nytt arbete.

Vi tar endast emot ansökningar via annonsen, vi tar inte emot några ansökningar via e-post och telefon.