Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

OnePartnerGroup Borås AB

Verkstadsarbetare

Är du intresserad av att arbeta inom industrin och inom plasttillverkning. Då är det dags att titta hit!
För vår kunds räkning söker vi nu mekaniskt kunniga verkstadsarbetare som är redo att ta sig an nästa utmaning. 
 

Dina arbetsuppgifter

Det är ett rörligt och utmanande jobb. Man hämtar detaljerna själv och får en ritning för att sedan börja bygga objektet. Man slipar, svetsar och vid behov tar upp hål och justerar byggsatsen. Det är mm-tolerans så noggrannhet är viktigt. De jobbar i PE (polyprolen)- och PP (polyten)-plast vilket är 2 olika sorter med olika egenskaper (detta utbildas man i). Man börjar med lätta objekt för att lära sig och jobbar sig mot större och svårare objekt. Objekten svetsas ihop med en handextruder (ser ut som en stor borrmaskin) som tillför värme och smält plast. Tekniken är som metallsvetsning, viktigt med renlighet, värme och hastighet. Det som tillkommer är tryck, man trycker handextrudern mot plasten för att skapa en kontaktyta mellan godset och den smälta plasten (via handextrudern).

I dina arbetsuppgifter ingår: 
· Mekanisk montage
· Tillverkning av svetsade och bockade konstruktioner efter ritningsunderlag
·  Teknisk problemlösning

Din profil

För att lyckas i rollen som verkstadstekniker är det viktigt att du har ett stort tekniskt intresse samt att du trivs att arbeta i verkstadsmiljö. Är du även händig och tycker att det är roligt att mecka med bilen så är det till stor fördel. Du är självständig samtidigt som du är duktig på att samarbeta. Vidare är du en lagspelare som ser vikten av att ha kollegor.

Till den här tjänsten krävs det att du har erfarenhet inom industrin och det är väldigt meriterande om du har erfarenhet av ritningsläsning och svetsning.

Krav:
– Kunna arbeta 2-skift
– Truckkort 
– God fysik 

Vidare är det även meriterande är om du har utbildningsbakgrund inom fordon och/eller industrin. Erfarenhet av svets är starkt meriterande men är inte ett krav.

Anställningsform
Denna tjänst är en hyrrekrytering vilket innebär att du först kommer att bli anställd av oss på OnePartnerGroup och om allt går som planerat så kommer din anställning efter överenskommelse övergå till vår kund. Som anställd hos oss kan du nyttja din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Det betyder att vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer och du kommer ha en regelbunden kontakt med din konsultchef. Hos oss får du alltså testa nya utmaningar och utmanas under trygga förhållanden.

Vad händer efter min ansökan?
Innan sista ansökningsdag har passerat går vi igenom din ansökan för att se hur väl din profil matchar kraven för tjänsten. Ser vi dig som en av våra potentiella kandidater kommer vi kontakta dig för en intervju. Om du inte går vidare i processen blir du informerad om detta senast när vi har tillsatt tjänsten. Vi intervjuar kandidater löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vänta därför inte med att söka! 
På grund av GDPR tar vi inte emot ansökningar via mail.

 

Fler jobb inom Bygg/anläggning/hantverk

Tågreparatörer till Euromaint i Stockholm!

Tågreparatörer till Euromaint i Stockholm!

Euromaint Rail AB | Stockholms län, Solna | Bygg/anläggning/hantverk

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
Verkmästare/Tekniker till Best Motor AB

Verkmästare/Tekniker till Best Motor AB

Best Motor Osd AB | Jämtlands län, Östersund | Bygg/anläggning/hantverk

Däckmontörer till Ronneby

Däckmontörer till Ronneby

OnePartnerGroup Kalmar AB | Blekinge län, Ronneby | Bygg/anläggning/hantverk

Däckmontörer till Karlshamn

Däckmontörer till Karlshamn

OnePartnerGroup Kalmar AB | Blekinge län, Karlshamn | Bygg/anläggning/hantverk