Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Tulladministratör till logistikföretag i Landvetter!

Vill du arbeta på ett spännande internationellt och välkänt logistikföretag? För omgående start fram till slutet av augusti men med möjlighet till förlängning.
Söker vi dig med servicekänsla till vår kund i Landvetter!

Om tjänsten
I denna tjänst kommer du som konsult på OnePartnerGroup arbeta i rollen som Customs Clearance Agent i ett team på en specialistavdelning för in- och utförtullning av tullpliktiga sändningar. Tjänsten är av administrativ karaktär där du arbetar med importförtullningar samt olika former av rapportering i olika dataprogram. Service, kvalitet och snabbhet är nyckeln till framgång i tjänsten och för att alla kunder ska vara lika viktiga.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer innebära att: 
• representera organisationen i varje kontakt såväl intern som extern
• agera kundvårdande
• hantera importförtullningar
• arbeta med uppföljningar
• arbeta med olika former av rapportering i våra olika datasystem

Det finns goda möjligheter att få utvecklas i tjänsten och som en del av ett marknadsledande logistikföretag har du möjlighet att vidga dina vyer och uppnå resultat tillsammans med de bästa i branschen. Tjänsten är på heltid under vardagar med placering i Landvetter.

Din profil
Vi tror att du som söker är i början av din karriär, gärna med något års arbetslivserfarenhet. För att vara framgångsrik i tjänsten ser vi att du har en mycket god känsla för service och vad det innebär. Du kommer att arbeta i en händelsefull miljö som ställer krav på en god organisationsförmåga, flexibilitet och förmåga att kunna fatta egna beslut. Vi söker dig som är en lagspelare där det faller sig naturligt för dig att vara social och kommunicera både internt och externt. Vidare ser vi att du tar ansvar och är noggrann i ditt arbete, samt att du kan hantera en ojämn och tidvis hög arbetsbelastning.

Kvalifikationskrav:
• ha god datorvana
• ha gymnasieutbildning
• kunna kommunicera flytande muntligt och skriftligt på svenska och engelska.
• tjänsten kräver utdrag ur Polisens belastningsregister samt godkänd kontroll hos Transportstyrelsen.

Det är meriterande om du har erfarenhet inom tull eller transport- och logistikbranschen

Känner du att denna tjänst passar dig? Vänta inte med att söka! Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Vi tar endast emot ansökan via hemsidan.