Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Spontanansökan Yrkesarbetare till OnePartnerGroup Borås

 Börjar du fundera på nya karriärvägar? Vi är alltid på jakt efter skickliga medarbetare. OnePartnerGroup är enligt våra medarbetare en schysst och trygg arbetsgivare. Hos oss får du testa nya saker och utmanas under trygga förhållanden.

Vi söker drivna och engagerade lagspelare med kunskaper inom olika områden, förvärvat genom utbildning eller erfarenhet. Skicka in ditt CV till oss så ska vi göra allt för att hitta ett passande jobb åt dig. Vi har många spännande kunder och vi har inga problem att kontakta dem för att matcha ditt CV med deras behov av personal.

Dina arbetsuppgifter

Våra tjänster är till största delen på heltid och innebär en anställning i OnePartnerGroups konsultverksamhet under de första månaderna för att sedan eventuellt gå över till kund i en fast anställning. Som konsult hos oss får du en trygghet genom kollektivavtal och regelbunden personlig kontakt med en egen konsultchef. Vi kan även emellanåt erbjuda deltidstjänster, vilket kan passa dig som är student eller deltidsanställd på en annan arbetsplats. Vi har också många rekryteringsuppdrag vilket innebär att du blir anställd direkt hos våra kunder.

Din Profil

Egenskaper som ordningssinne, noggrannhet och kvalitetsmedvetenhet värderas högt. Då du ofta arbetar nära kunder ställer det krav på god social förmåga och ett serviceinriktat förhållningssätt. Vidare ser vi att du har en god förmåga att arbeta strukturerat under högt tempo och är duktig på att på ett självgående sätt driva ditt eget arbete framåt.

Vi får oftast in följande typ av tjänster och uppdrag:

• Maskinoperatör
• Industriarbetare
• Montör
• Truckförare
• Lagerarbete orderplock
• Tekniker
• Anläggare
• Svetsare
• CNC-operatör
• Ställare
• C och CE-chaufför

Du behärskar svenska i tal och skrift och B-körkort är ett krav.
Som person är du arbetsvillig och ansvarstagande.

Glöm inte att ange i din ansökan vad för typ av tjänster du är intresserad av. Vi tar sedan en kontakt med dig för att diskutera dina framtida karriärmöjligheter.

Varmt välkommen med din spontanansökan till Sveriges lokalaste rekryterings- och bemanningsföretag!

Om OnePartnerGroup 
Urval och intervjuer sker löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan eller tipsa en vän som skulle passa för jobbet! Vi behandlar enbart ansökningar inkomna via tjänstens webbsida på OnePartnerGroup med personligt brev och CV. Vid frågor om tjänsten kontakta Elias Daoud på [email protected] 

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.

www.onepartnergroup.se

Fler jobb inom Industri/Produktion

CNC-operatör till finspång

CNC-operatör till finspång

Östergötlands län, Finspång | Industri/Produktion

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
Är du vår nästa sommarjobbare?

Är du vår nästa sommarjobbare?

Västra Götalands län, Skövde | Industri/Produktion

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
Industriarbetare med utvecklingspotential

Industriarbetare med utvecklingspotential

Jönköpings län, Gnosjö | Industri/Produktion

Spontanansökan yrkesarbetare

Spontanansökan yrkesarbetare

Jönköpings län, Värnamo | Industri/Produktion