Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Spontanansökan Tjänstemän till OnePartnerGroup Borås

Börjar du fundera på nya karriärvägar? Vi är alltid på jakt efter skickliga medarbetare. OnePartnerGroup är enligt våra medarbetare en schysst och trygg arbetsgivare. Hos oss får du testa nya saker och utmanas under trygga förhållanden. 

Vi söker drivna och engagerade lagspelare med kunskaper inom olika områden, förvärvat genom utbildning eller erfarenhet. Skicka in ditt CV till oss så ska vi göra allt för att hitta ett passande jobb åt dig. Vi har många spännande kunder och vi har inga problem att kontakta dem för att matcha ditt CV med deras behov av personal.

Vad erbjuder vi?

Tjänsterna vi kan erbjuda är på heltid alternativt deltid och innebär en direkt anställning hos våra kunder genom en rekrytering, alternativt en anställning i OnePartnerGroups konsultverksamhet under de första 6–12 månaderna för att sedan gå över till kund i en fast anställning. Vi kan även emellanåt erbjuda deltidstjänster, vilket kan passa dig som är student eller deltidsanställd på en annan arbetsplats.

Som konsult hos OnePartnerGroup får du en trygghet genom kollektivavtal och regelbunden personlig kontakt med en egen konsultchef.

Vem söker vi?

Egenskaper som ordningssinne, noggrannhet och kvalitetsmedvetenhet värderas högt. Då du ofta arbetar nära kunder ställer det krav på god social förmåga och ett serviceinriktat förhållningssätt. Vidare ser vi att du har en god förmåga att arbeta strukturerat och är duktig på att på ett självgående sätt driva ditt eget arbete framåt.

Vi får oftast in följande typ av tjänster och uppdrag:

• Ekonomiassistent/Redovisningsekonom/Controller
• Kundtjänst/Reception/Administratör
• Säljare – innesälj och utesälj
• Arbetsledare
• VD/Chefstjänster

Glöm inte att ange i din ansökan vad för typ av tjänster du är intresserad av. Vi tar sedan i mån om tid en kontakt med dig för att diskutera dina framtida karriärmöjligheter.

Har du frågor eller funderingar tveka inte att höra av dig till oss.

Varmt välkommen med din ansökan till Sveriges lokalaste rekryterings- och bemanningsföretag!

OnePartnerGroup

 I samtliga rekryteringsprocesser använder vi oss av personlighets- och problemlösningstester. Vi behandlar enbart ansökningar inkomna via tjänstens webbsida på OnePartnerGroup med personligt brev och CV.

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.

www.onepartnergroup.se

Fler jobb inom Administration/kundservice

Administratör/receptionist till myndighet

Administratör/receptionist till myndighet

Stockholms län, Stockholm | Administration/kundservice

sista chansen
Sista ansökningsdag för jobbet är 1 mars. Skynda dig att söka!
Kundtjänstmedarbetare sökes till företag i Göteborg

Kundtjänstmedarbetare sökes till företag i Göteborg

Västra Götalands län, Göteborg | Administration/kundservice

Var med på resan att ge service som blir Customer Success

Var med på resan att ge service som blir Customer Success

Västra Götalands län, Göteborg | Administration/kundservice

sista chansen
Sista ansökningsdag för jobbet är 7 mars. Skynda dig att söka!
Orderadministratör till Wilo Nordic AB

Orderadministratör till Wilo Nordic AB

OnePartnerGroup | Kronobergs län, Växjö | Administration/kundservice

sista chansen
Sista ansökningsdag för jobbet är 1 mars. Skynda dig att söka!