Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Regionansvarig säljare till Mackmyra Whisky!

Är du en driven, relationsskapande entreprenör som brinner för försäljning i kombinationen med livets njutningar? Då är den här tjänsten hos Mackmyra Svensk Whisky något för dig!

Mackmyra Svensk Whisky AB är Sveriges första whiskydestilleri och producerar sedan 1999 en innovativ single malt whisky. Deras whisky skapas av svenska råvaror och har genom åren vunnit ett stort internationellt erkännande. Bland annat utsågs Mackmyra till World distiller of the year 2015. Hos Mackmyra är ofta nya spännande saker på gång, att vara innovativa, se möjligheter och att våga testa dessa, är en del av företagets DNA.

Om rollen
Mackmyra befinner sig i en expansiv fas med en växande hemmamarknad och internationell lansering. Vi söker därför en regionansvarig säljare som, framför allt, kommer ansvara för fatförsäljning i västra Sverige. Distriktet är Västra Götaland, Norra Halland, Dalsland och Värmland.

Som säljare hos Mackmyra kommer du att driva din egen försäljning av Mackmyras berömda whiskyfat mot privatpersoner (B2C). Här får du stor möjlighet att sätta din egen prägel på tjänsten.

Du kommer att lägga stort fokus på att bygga goda relationer med olika typer av samarbetspartners såsom företag, barer, restauranger och eventföretag. För dessa kunder kommer ditt ansvar vara att arrangera events och whiskyprovningar. En naturlig del av arbetet kommer därför läggas på kvällar och helger. Ditt ansvar kommer också vara att driva försäljning mot lokala lager samt mässor i din region.

Eftersom stora delar av ditt jobb kommer vara på resande fot, innebär det att ditt närmsta kontor kommer vara bilen eller hemmet. Vilken ort som du utgår ifrån är flexibelt, vi ser dock helst att du bor på en ort inom något av distrikten som du ansvarar för.

Din profil
För att trivas i rollen ser vi gärna att du har några års erfarenheter av försäljning, kanske för en produkt eller upplevelse. Det är fördelaktigt om du har drivit eget och förstår innebörden av det.

Ditt viktigaste verktyg i den här rollen kommer vara din telefon, där vi sätter vikt vid att du inte är rädd att lyfta på luren och ta kontakt med nya som gamla kunder.

Som person är du nyfiken och orädd, du har vana av att agera presentatör, hålla i större event och att skapa långsiktiga relationer. Du är prestigelösresultatinriktad samt affärsmässig med ett starkt kund- och varumärkesfokus Vi lägger stor vikt på din personlighet med särskild tyng på engagemang och driv. Vi ser även att du är självgående samt flexibel då ingen dag är den andra lik och du lägger upp ditt arbete på egen hand.

Krav för denna tjänst är att du behärskar både svenska och engelska i tal och skrift samt innehar B-körkort. 

Låter tjänsten intressant? Sök redan idag! Vi jobbar med löpande intervjuer och urval, därför kan tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vid frågor eller funderingar kontakta gärna rekryterare Anel Bosnjo via 0734304996 eller [email protected]