Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

OnePartnerGroup Borås AB

Praktikant till OnePartnerGroup i Borås

Studerar du och är intresserad av personalfrågor samt rekrytering? Gör din LIA/praktik hos oss på OnePartnerGroup i Borås!

Om oss:

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder våra samarbetspartners hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi är i dagsläget verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. Vårt lokala Borås befinner sig i expansiv fas och består i dagsläget av affärsområdeschef, konsultchefer samt rekryterare – alla med flera års erfarenhet inom bemanningsbranschen. 

Till vårt team söker vi nu engagerade och nyfikna studenter som vill vara en del av detta super härliga gäng under några veckor i höst, med goda chanser till fortsatt arbete under våren/sommar 2023.

Om tjänsten

Vi erbjuder dig en arbetsplats där du får vara med och följa samt arbeta med hela rekryteringsprocessen. Du får vara med i det dagliga arbetet som en konsultchef och kandidatansvarig utför. Vi söker dig som vill lära dig mer om bemannings- och rekryteringsbranschen och vill få en bred förståelse för hela rekryteringsprocessen. 
 
Din praktik inleds med att lära känna organisationen och dess delar, såsom affärsområdeschef och konsultchefer. Vidare får du en genomgång av system, produkter, befintliga kunder, pågående samt nya projekt. Du kommer få varierande uppgifter som kommer bestå av bland annat CV granskning och urval, telefonintervjuer, intervjuer och referenstagning. 

Din praktik period bör vara planerad under höstterminen 2022 och pågå i minst 6 veckor. Praktiken kommer vara förlagd måndag till fredag, 08.00-17.00. Vi tar hänsyn till projekt/tentor som kommer att skrivas under praktikperioden och anpassar dagarna efter dessa. Start enligt överenskommelse.

 
Vem är du?

För att du skall trivas hos oss under din praktik ser vi att du har ett utpräglat intresse för att arbeta med människor samt vill ge mycket god service. Som person är du driven och är inte rädd för att "hugga i" när det behövs, du känner även igen dig i våra värdeord: schysst, framåtlutad & lagspelare. Det är också viktigt att du är en problemlösare som trivs i en vardag med högt tempo. Du har god samarbetsförmåga och ett positivt förhållningssätt. Lämplig utbildning är högskole- eller universitetsutbildning inom försäljning, personalvetenskap, Beteendevetenskap, ekonomi eller motsvarande. Urval och intervjuer sker löpande därför kan praktikplatsen bli tillsatt innan sista ansökningsdatum. Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida.

Vid frågor kontakta Ban på [email protected]

Välkommen med din ansökan, vi kanske ses i höst!

Fler jobb inom Administration/kundservice/HR

Kaiding söker advokat

Kaiding söker advokat

Advokatbyrån Kaiding-Kalix | Norrbottens län, Kalix | Administration/kundservice/HR

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
Office Coordinator rekryteras till Pelago

Office Coordinator rekryteras till Pelago

Pelago AB | Stockholms län, Stockholm | Administration/kundservice/HR

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
Konferensvärdinna till kund i centrala Stockholm

Konferensvärdinna till kund i centrala Stockholm

OnePartnerGroup Stockholm | Stockholms län, Stockholm | Administration/kundservice/HR

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
HR-koordinator sökes till kund i centrala Stockholm

HR-koordinator sökes till kund i centrala Stockholm

OnePartnerGroup Stockholm | Stockholms län, Stockholm | Administration/kundservice/HR

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.