Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

OnePartnerGroup Borås AB

Montör inom träindustrin till företag i Marks kommun

Har du tidigare erfarenhet av att arbeta med montering och är redo att ta nästa kliv i din yrkesmässiga karriär? Då kan det här vara jobbet för dig!
För vår kunds räkning söker vi nu dig som har tidigare bakgrund/erfarenhet av montering, gärna inom träindustrin eller erfarenhet från annan bransch som av arbetsgivaren anses relevant.

Dina arbetsuppgifter:
Som montör ingår du i ett team med arbetsuppgifter såsom monterar beslag, skenor och övriga detaljer på skjutdörrarna inför efterkommande moment i produktionen.. Här kommer du också att jobba med fina material såsom ädelträ vilket gör innebär att vi söker dig som är kvalitetsinriktad och arbetar effektivt med noggrannhet. 

Din profil: 
Som person är du ,som ovanbeskrivet, en noggrann och strukturerad som har en känsla för detaljer.
Vår kund är ett premium brand, och jobbar med dyra material av första klass därför är det viktigt att du som söker har en känsla för kvalitet, där ordning och reda är ett måste. Du är en person blir inte heller stressad av att arbeta i högt tempo. Kvalitén utesluter således inte ditt bidrag till en viss arbetstakt.
Vidare har du inga problem med att arbeta självständigt, såväl i en grupp där det krävs att du har sociala färdigheter. Din fysisk är mycket god och du använder den gärna som ditt viktigaste verktyg i arbetet.

Vi ser helst att du tidigare har arbetat inom produktion, industri eller likvärdig bransch som av arbetsgivaren anses relevant

Krav: 
– Svenska i tal och skrift.
– Erfarenhet av ritningsläsning.
– Flexibel.
– Bil & körkort. 

Meriterande är om du har truckkort och traverskort, ange dina behörigheter i din ansökan

Villkor:
Ort: Marks kommun
Start: Omgående/enligt överenskommelse
Arbetstid: Mån-fre dagtid

Om vår kund:
Med över 100 års erfarenhet inom branschen har vår kund skapat en unik och enastående historia gällande tillverkning av skjutdörrar med lyft- och glidfunktion samt snickerier av första klass.
Helt utan löpande band tillverkas deras unika produkter med närhet till den varsamma snickarens hand och hantverkskompetensen som har tagit flera år för deras finsnickare att uppnå. 
Här sker varje produkt på beställning vilket gör att produkten blir en enskild individ med allt vad de innebär i format, trädslag, ådring och ytbehandling. 

Sedan 2006 har vår kund varit en del av en koncern som förbättrar människors liv inomhus med fönster och dörrar. Som Europas ledande fönsterkoncern är deras affärsidé att utveckla och sälja marknadens bästa kundanpassade fönster- och dörrlösningar genom en decentraliserad struktur och med fokus på den konsumentdrivna marknaden för att skapa långsiktigt hållbar tillväxt, organiskt och genom förvärv. Koncernen består av 29 affärsenheter med cirka 4 600 anställda i elva länder. 

Om oss: 
Som konsult hos oss erbjuds du ett utvecklande och varierande arbete. Genom att du arbetar ute hos våra kunder utvecklar du din kompetens och bygger värdefull erfarenhet, samtidigt som du breddar ditt personliga nätverk. Är du en person som älskar att möta nya människor och ställas inför nya utmaningar? Då kan du vara rätt person för oss! Urval och intervjuer sker löpande därför kan tjänsten bli tillsatt innan sista ansökningsdatum. Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida. Välkommen med din ansökan på onepartnergroup.se!

Har du några fler frågor om tjänsten är du välkommen att skicka mejl till [email protected]

Vänligen notera att vi inte tar emot några ansökningshandlingar via mejl eller telefon. Följ därför länken och skicka din ansökan via hemsidan

Hoppas att vi hörs!

 

Fler jobb inom Industri/Produktion

Vi söker CNC-operatörer till våra kunder i Lidköping med omnejd!

Vi söker CNC-operatörer till våra kunder i Lidköping med omnejd!

OnePartnerGroup Skaraborg AB | Västra Götalands län, Lidköping | Industri/Produktion

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
Nobia söker fabrikspersonal!

Nobia söker fabrikspersonal!

NOBIA PRODUCTION SWEDEN AB | Västra Götalands län, Tidaholm | Industri/Produktion

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
Vi söker CNC-operatörer till våra kunder i Skövde-området!

Vi söker CNC-operatörer till våra kunder i Skövde-området!

OnePartnerGroup Skaraborg AB | Västra Götalands län, Skövde | Industri/Produktion

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
Vi söker industri- och lagerpersonal till Skövde med omnejd!

Vi söker industri- och lagerpersonal till Skövde med omnejd!

OnePartnerGroup Skaraborg AB | Västra Götalands län, Skövde | Industri/Produktion

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.