Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Kantpressare till Sveba Dahlen

Vi söker kantpressoperatör till tillverkningsavdelning på Sveba Dahlen AB i Fristad!

Sveba Dahlen grundades 1948 och är idag världsledande inom utveckling och tillverkning av utrustning för bageriindustrin. Huvudkontoret ligger i Fristad utanför Borås, Sverige. Vårt mål är att bibehålla flexibiliteten, leveransprecisionen samt effektiviteten i tillverkningsprocessen till gagn för våra interna och externa kunder. Som kantpressare hos Sveba Dahlen kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter bestå av kantpressning och daglig skötsel av maskinerna enligt specifikation. Programmering av kantpressen är också en stor del av arbetsdagen. Det kan även förekomma truckkörning i det dagliga arbetet, trucken kommer främst vara till hjälp för att flytta material på ett effektivt sätt som används under kantpressningen. 
 

Krav:
– Avslutad gymnasieutbildning. Industri/teknik programmet eller likvärdig arbetslivserfarenhet.
– Har god ritningsläsnings förmåga
-Truckkort

Meriterande:
– Erfarenhet av kantpressning.

För att lyckas i rollen som kantpressare ser vi att du är målinriktad, noggrann och strukturerad. Det är viktigt att ha ett noggrant fokus under kantpressningen för att leverera det bästa möjliga resultatet. Vi tror därför att du som söker arbetar med hög säkerhetsmarginal och arbetar med våra kunder i fokus. För att trivas i rollen bör du vara förändringsbenägen då arbetet är varierande och produkterna kan vara skiftande. Vi ser även att du som person har god kommunikations- samt samarbetsförmåga.

Villkor
Start: Enligt överenskommelse 
Ort: Fristad  
Arbetstider: Måndag till fredag, 07.00-16.00
Omfattning: Heltid

Ansökan
Vi tar endast emot ansökningar via annonsen! Intervjuer sker löpande, ansök redan idag!