Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Intresserad av terminalarbete & söker extrajobb? Då har vi jobbet för dig!

Har du erfarenhet av att köra truck? Är du student eller jobbar deltid och söker ett extrajobb? Just nu söker vi truckförare för extrajobb 2-3 dagar i veckan!

Vi på OnePartnerGroup söker just nu extrapersonal för containerlossning i Borås! Arbetet går ut på att lossa inkommande container för hand och med hjälp av truck, därför är truckkort ett krav. Du ska ha vana att lyfta och köra olika typer av gods med trucken. Arbetet ställer höga krav på effektivitet och precision. För att vara aktuell skall du kunna arbeta minst 2-3 vardagar per vecka, det finns inget helgarbete. 

Krav: 
– Truckkort (A 1-4 & B 1-4) 
– Har en annan sysselsättning på minst 50%
– Kan arbeta 2-3 vardagar i veckan. 

Meriterande: 
– Körkort & tillgång till bil. 
– Tidigare erfarenhet av att lossa container. 

Din profil: 
Till denna tjänst söker vi personer med mycket god fysik, då arbetet innebär tunga lyft. Du har med fördel tidigare arbetat på lager, gärna med containerlossning. För att trivas i rollen är det viktigt att du har hög arbetsmoral, god fysik och trivs med att jobba i ett fysiskt krävande arbete med högt tempo. Det är viktigt att du är självständig i din roll som lagerarbetare och kan ta egna initiativ. Välkommen med din ansökan redan idag!

Villkor
Start: Enligt överenskommelse 
Ort: Borås 
Arbetstider: Varierande arbetstider på dagtid. 
Omfattning: Behovsanställd 

 

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. 

Vi tar endast emot ansökningar via annonsen!