Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Distributionsförare med CE-behörighet!

Har du tidigare erfarenhet av att köra lastbil och söker ett heltidsarbete? Då har vi jobbet för dig!

Vi söker just nu lastbilschaufförer för kunds räkning med utgångspunkt i Borås. Arbetet är lastning och distribution av styckegods till kund. Vanligt förekommande arbetsuppgifter är på- och avlastning av lastbil och leverans till kunder runt om i Västra Götalands län. Det är viktigt med effektivitet och säkerhet för att arbetet ska utföras på bästa sätt. Vi söker dig som trivs med chaufförsyrket och gärna vill ha ett stabilt arbete där du kan utvecklas och trivas! 

Vi kan tillgodose olika behov gällande körningar, arbetstider samt typ av uppdrag! Exempelvis finns det möjlighet att arbeta under dagtid mellan tiderna 05.00 och 22.00. 

Krav:
CE- kort
YKB
Krankort
God svenska i tal och skrift

Villkor:
Ort: Borås
Start: Enligt överenskommelse 
Omfattning: Heltid
Tider: Varierande, varierande arbetstider dagtid och kvällstid. 

Din profil: 
Vi söker dig som arbetar effektivt och passar tider, samtidigt som du arbetar med stor säkerhetsmarginal. I arbetet förekommer tunga lyft och därför är det viktigt att du som söker har god fysik. För företaget är det viktigt att deras kunder bemöts med god ton och bästa möjliga service. Vi tror därför att du som söker delar denna värdering och alltid utför arbetet med kunden i fokus! Det är meritande om du tidigare har erfarenhet av att ha kört lastbil med släp! 

Ansök redan idag med ditt CV! Vi tar endast emot ansökningar via annonsen!