Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

OnePartnerGroup Borås AB

Distributionselektriker till Borås

Har du tidigare arbetat och/eller studerat elkraft och vill arbeta på ett spännande företag i Borås? Skicka då in din ansökan!

Just nu är vi på jakt efter vår nästa stjärna som vill arbeta hos vår kund i Borås som distributionselektriker. 

Om kundföretaget
Vår kund är ett av Sveriges ledande företag inom konsult-, underhålls- och entrepenadtjänster för energi- och elanläggningar. Kunden arbetar kundinriktat i en mål- och projektorienterad organisation med stort fokus på säkerhet. Företagets kunder är både inom näringslivet samt offentlig verksamhet, vilket innebär att energilösningarna som kunden bygger, underhåller och utvecklar är varierande. För att förstärka verksamheten ytterligare söker vår kund nu distributionselektriker inom avdelningen ledningar. Området du kommer att arbeta är närkommuner till Borås samt lokalt. Kunden erbjuder ett ansvarsfullt och självständigt arbete med stora utvecklingsmöjligheter, vilket innebär att du som söker trivs att arbeta både självständigt och i grupp. 

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta med service, felavhjälpning och underhåll. Vidare kommer du också att arbeta med vissa projekt inom spänningsintervallet 0,4-24kV. I din roll förekommer det analyser av tekniska problem ute på fält för att sedan baserat på analyserna arbeta med lämplig lösning ur ett säkert och tryggt perspektiv. En trygg elleverans för kunderna är det främsta fokuset. Du kommer att utgå från hemmet och därmed åka direkt hemifrån ut på uppdrag. 

Din profil
För att lyckas i rollen har du en gymnasial elkraftsutbildning eller likvärdiga arbetslivserfarenheter inom elkraft. Har du dessutom en eftergymnasial utbildning inom anläggningsmontage och/eller eldistribution är det mycket meriterande. Tidigare har du kanske arbetat i en liknande roll som distributionselektriker, linjemontör eller stationstekniker. Alternativt har du tidigare arbetat med el från annan verksamhet, exempelvis från industri, installation eller montage, och vill ta nästa steg och arbeta mer inom elkraft. 
Meriterande är om du har ESA och Arbete på väg.

Krav för denna roll är att du har körkort och behärskar svenska i tal och skrift.

Som person sätter du högt värde i att vara noggrann i ditt arbete och kvalitet är en självklarhet för dig. Vidare trivs du med arbeta med fritt och självständigt under stort ansvar och vill arbeta i en kund- och resultatorienterad verksamhet. Du är en person som tycker om varierat arbete och att i alla arbetsmoment är säkerhet din prioritet, både för din skull och dina kollegors. För att trivas i din roll som distributionselektriker är du som person en lagspelare och har en hög servicekänsla gentemot kunderna. 
______________________________________________________________________________________________

För denna tjänst kommer du att bli inhyrd av oss på OnePartnerGroup med stor möjlighet att bli övertagen av kund. 

Din ansökan gör du genom att registrera dig på vår hemsida: www.onepartnergroup.se. Vi tar inte emot ansökningar via mail.
För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Liridon Gashi på [email protected]

Om oss
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.
För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.
www.onepartnergroup.se

Fler jobb inom Bygg/anläggning/hantverk

Tågreparatörer till Euromaint i Stockholm!

Tågreparatörer till Euromaint i Stockholm!

Euromaint Rail AB | Stockholms län, Solna | Bygg/anläggning/hantverk

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
Verkmästare/Tekniker till Best Motor AB

Verkmästare/Tekniker till Best Motor AB

Best Motor Osd AB | Jämtlands län, Östersund | Bygg/anläggning/hantverk

Däckmontörer till Ronneby

Däckmontörer till Ronneby

OnePartnerGroup Kalmar AB | Blekinge län, Ronneby | Bygg/anläggning/hantverk

Däckmontörer till Karlshamn

Däckmontörer till Karlshamn

OnePartnerGroup Kalmar AB | Blekinge län, Karlshamn | Bygg/anläggning/hantverk