Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

OnePartnerGroup Borås AB

CE-testchaufför till Hällered

Har du tidigare erfarenhet som CE chaufför och innehar YKB? Då kan det här vara tjänsten för dig!!

För vår kunds räknings söker vi nu dig som har CE + YKB och vill jobba som testchaufför av lastbilar hos vår kund i Hällered strax utanför Borås 
I din roll kommer du att arbeta i ett team där dina främsta arbetsuppgifter består av att testköra lastbilar, majoriteten av testen utförs på testbanan ute i Hällered, det kan dock förekomma tester på landsvägar och expeditioner runt om i världen varför vi tror att du som söker gillar att resa i ditt arbete.

För att passa in i rollen som testförare ser vi att du som söker har minst 3 eller flera års erfarenhet inom lastbilsbranschen. Du har med fördel arbetat inom flera olika segment av transport som tex timmerförare, fjärrtransport, konstruktion. Du har ett stort intresse för teknik och kanske även erfarenhet av verkstadsmekanik som du har förvärvat antingen genom studier eller tidigare arbete. Vidare ser vi att du har goda förkunskaper om hur en lastbil är uppbyggd. Som person är du flexibel och mångsidig med en god problemlösningsförmåga. Du innehar ett logiskt tänk och har lätt för att följa instruktioner.
Vidare är du flexibel

Som person är du en problemlösare med logiskt tänkande. Du är flexibel och mångsidig som trivs med att arbeta med tekniska arbetsuppgifter. Du är en person med hög social kompetens som är duktig på att samarbeta och trivs med att arbeta i grupp.  Du är serviceinriktad, har lätt att följa instruktioner, är noggrann och tycker om utmaningar. Du har även ett stort intresse av programmering och förståelse för verifiering/validering samt att du har ett stort intresse för ingenjörsvetenskap och mjukvaruhantering samt en övergripande förståelse för lastbilens samtliga funktioner. Slutligen talar du och skriver obehindrat på svenska, meriterande är om du behärskar engelska. 

Kvalifikationer:

– Minst ett 3 eller ett par års erfarenhet som lastbilschaufför
– Flytande svenska i tal och skrift
– YKB samt CE
– Körkort & bil

Till den här tjänsten tillämpar vi direkt rekrytering vilket innebär att du blir anställd av kundföretaget. Vi tillämpar löpande urval, tjänsten kan därför komma att tillsättas redan innan sista ansökningsdag, gå därför in och sök tjänsten redan idag.
Vi på Onepartnergroup är Sveriges lokalaste bemanning & rekryteringsbolag varpå vi har fått möjligheten att förmedla kontakten mellan dig som kandidat och vårt kundföretag.

För att veta mer om tjänsten eller om du har övriga funderingar, hör gärna av dig till [email protected]

 

Fler jobb inom Lager/logistik/transport

Truckförare till DHL i Torslanda

Truckförare till DHL i Torslanda

OnePartnerGroup Väst AB | Västra Götalands län, Göteborg | Lager/logistik/transport

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
Vi söker nu engagerade lagermedarbetare

Vi söker nu engagerade lagermedarbetare

OnePartnerGroup Väst AB | Västra Götalands län, Göteborg | Lager/logistik/transport

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
Flexibel tjänst som Lösullsinstallatör och C-chaufför på familjärt företag!

Flexibel tjänst som Lösullsinstallatör och C-chaufför på familjärt företag!

Svenljunga Byggnadsisolering AB | Västra Götalands län, Härryda | Lager/logistik/transport

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
Lastbilschaufförer sökes till Strängnäs!

Lastbilschaufförer sökes till Strängnäs!

OnePartnerGroup Bemanning AB | Södermanlands län, Strängnäs | Lager/logistik/transport

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.