Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Montör med erfarenhet sökes!

Information om rollen:

Du behöver vara självgående och gärna ha ett intresse av montering, bilar eller verkstad. Du skall helt enkelt inte vara rädd att ta i med hårdhandskarna! 
Vi dig som har erfarenhet inom montering eller är van industriarbetare. Är bra arbetsmiljö, god kamratskap, säkerhet och kvalité ord som du värdesätter på en arbetsplats? Då har du kommit rätt och är välkommen med din ansökan redan idag! Uppdraget är en del i vår uthyrningsverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av OnePartnerGroup och ha ett uppdrag hos en av våra kunder utanför Borås.

KRAV:
– Bra Arbetsmoral
– Positiv energi och viljan att lära sig! 
– Arbeta självständigt men också i grupp
– God fysik!

Meriterande:
– Heta arbeten
– Truckkort
– Svetserfarenhet
– Monteringsarbeten
– Industrivana

Villkor: 
Ort: Borås 
Arbetstider: Varierande, dagtid. 
Omfattning: Heltid
Start: Omgående eller enligt överenskommelse 

Din profil: Vi tror att du som söker har god komponentkännedom, bra tempo och hantverksavana. Som person är det viktigt att du är noggrann, ambitiös och kvalitetsmedveten för att möta kundföretagens kvalitetsnivå. Det är av allra högsta vikt att du är självgående i ditt arbete då man vid flera tillfällen arbetar ensam. Vi tror att du kanske har arbetat med montering och tekniskt arbete tidigare, men vi lägger stor vikt vid din personlighet och arbetsmoral.

Ansökan: 
Vi tar inte emot annonser via e-post eller telefon, ansökningar tas endast emot via annonsen! Intervjuer sker löpande, skicka därför in ditt CV & personliga brev redan idag!