Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Västsvensk Byggskruv AB

Affärsdriven VD till Västsvensk Byggskruv

Västsvensk Byggskruv AB ingår idag i Vestum-koncernen, och är ett av de senaste starka förvärven i Vestumfamiljen. VSB grundades 1984 och har sedan dess utvecklats och vuxit till att idag omsätta ca 150 msek och räknas som ett av landets ledande företag i branschen. Sedan starten har VSB levererat skruv och infästning av högsta kvalitét och med snabba leveranser. Genom att erbjuda personlig service och nära kontakt är vi ett fullskaligt stöd gentemot våra återförsäljare och vi har ambitionen att vara den leverantör som har den största kunskapen om fästelement.

Vi söker nu en driven, erfaren och innovativ ledare som har kapacitet och vilja att utveckla vårt välmående bolag vidare med bibehållen stabilitet, kundfokus och kvalitét.

Ditt uppdrag

Som VD på VSB kommer du fortsätta att driva och utveckla verksamheten mot fortsatt tillväxt med fokus på kvalitét och hållbarhet. VSB står inför en förändringsresa och det finns goda möjligheter och stor potential att skala upp verksamheten till nästa nivå. Du förväntas arbeta strategiskt med analysarbete och tillväxtstrategi, och genom att identifiera och utvärdera risker fatta affärsmässiga beslut om bolaget väg framåt. I din roll ingår att utveckla affären genom att aktivt arbeta med kundnära samarbeten, marknadsanalys och strategisk marknadsföring.
Du säkerställer att verksamhetsmål, budget och resultat för organisationen uppfylls samt ansvarar för rapportering.

Din främsta uppgift blir att stötta, utveckla och skapa goda förutsättningar för glädje och engagemang hos företagets mest värdefulla resurs; våra medarbetare.

För att bli framgångsrik i rollen som VD hos oss bör du trivas med att arbeta i en entreprenöriell koncern med tydligt affärsfokus där du får stort ansvar och handlingsfrihet att forma verksamheten. Du är nyfiken och innovativ och du drivs av möjligheten att hitta vägar framåt för att bygga vidare mot nya etapper. Du är målinriktad och använder proaktivt praktiska lösningar och metoder för att nå långsiktiga mål. Du har ett starkt driv i kombination med hög affärsmässighet och vilja att utveckla och växa din verksamhet.

Som person är du prestigelös och trygg och du sprider positiv kraft och energi till din omgivning. Vi söker dig som står för ett modernt, transparent och coachande ledarskap och du har en god förmåga att engagera och utveckla dina medarbetare.

Våra värdefulla medarbetare och vår fina gemenskap är den viktigaste kraften bakom våra framgångar, så vi lägger stor vikt vid att vår nya VD är en lyhörd ledare med hög integritet och stark moralisk kompass.

För att vara aktuell för tjänsten har du

  • Flera års dokumenterad erfarenhet av ledande befattning inom privat näringsliv
  • Erfarenhet av att leda försäljning genom återförsäljarled och grossist
  • Erfarenhet av budgetansvar och prognosarbete
  • Med fördel akademisk utbildning, gärna med ekonomisk inriktning

Din ansökan
Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag då urval sker löpande. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Emma Hördegård på telefonnummer 0470-32 38 39 eller mail [email protected].
 

Västsvensk Byggskruv AB startade 1984. Ända sedan dess har företaget ständigt utvecklats och räknas idag till ett av landets ledande i branschen. VSB:s mål är att tillhandahålla produkter med marknadens högsta kvalitet med stor punktlighet vid leveranser där restorder hör till undantagen. Vi arbetar kontinuerligt med produktutveckling och kvalitetsuppföljning med tidsminimerande och arbetsbesparande innovationer som målsättning.

Vestum är en svensk förvärvsdriven koncern som förvärvar och utvecklar specialistbolag inom segmenten Water, Services och Infrastructure. Vestum söker aktivt efter kvalitetsbolag med bevisade affärsmodeller, starka marknadspositioner och förutsägbara kassaflöden där Vestum har förutsättningar att vara med och bidra till fortsatt positiv utveckling.