Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

OnePartnerGroup Skåne AB

Nu söker vi en processoperatör till delikatessbranschen!

Är du en person som trivs i en händelserik arbetsmiljö, där ditt arbete gör skillnad?
Då kan vi ha jobbet för dig! Vi erbjuder goda karriärmöjligheter i miljö med spännande utmaningar och en arbetsplats som erbjuder varierade arbetsuppgifter!

Om rollen:
Vår kund är under expansion och behöver nu stärka upp sitt produktionsteam med en ny erfaren och driven processoperatör som vill vara en del av denna resa!
Företaget är lokaliserat i Ekeby där de producerar utsökta bakverk och småkakor.

Som processoperatör ingår du i produktionsteamet, där ert gemensamma ansvar är att driva processen från råvara till färdig slutprodukt. Arbetsuppgifter som ingår är bland annat:

-Manövrera bakmaskinerna
– Övervakning
– Material påfyllning
– Kvalitetskontroller
– Paketering

Din profil:
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av arbete inom produktion, gärna som maskinoperatör eller processoperatör. Vidare ser vi gärna att du har ett stort intresse för tillverkningsprocesser, och att du tycker det är spännande och kul att följa en produkt från start till slut.
Du har goda kunskaper i både svenska och engelska.

Krav:
– Körkort och tillgång till bil
– Goda kunskaper i svenska samt engelska
– Möjlighet att arbeta skift, samt ha flexibilitet kring arbetstider

Meriterande:
– Truckkort
– Erfarenhet från att arbeta med livsmedel och/eller inom bageri
– Erfarenhet från livsmedelsindustrin med goda kunskaper inom hygienrutiner

Dina arbetstider är förlagda på 2-skift men kan komma att växlas upp till 3-skift då produktionen planerar att öka i takt. Det är därför viktigt att du är flexibel när det kommer till arbetstider, men också att du är en morgonpigg person då förmiddagsskiftet går på tidig morgon!

Vi träffar kandidater löpande, sök därför tjänsten redan idag med ditt CV och personliga brev.
Med hänsyn till GDPR-lagen tar vi inte emot ansökningar via e-post eller telefonansökningar sker endast via annonsen

Om OnePartnerGroup:
Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering och bemanning utifrån vår största drivkraft – att se dig lyckas och nå dina mål på både kort- och långsikt. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som kan passa dig, oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. Med en lokal förankring på ett 40-tal orter, från Malmö i Söder till Kalix i norr, finns vi nära dig. Utifrån ett brett kontaktnät och med en god lokalkännedom erbjuder vi ett stort utbud av lediga tjänster som kan passa dig, inom flera branscher. Välkommen till Sveriges lokalaste rekrytering – och bemanningsföretag du också.

Vi ser fram emot din ansökan!