Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Scandinavian Outdoor Group

Scandinavian Outdoor Group söker en Koordinator till Åre

Scandinavian Outdoor Group (SOG) söker nu en Koordinator! Brinner du för ett arbete präglat av friluftsliv, struktur och projekt? Då söker vi dig!

Om tjänsten:
Ett varierande jobb med många olika arbetsområden. Bland annat handlar det om att sköta det operativa arbetet med nyhetsbrev, webbsida, sociala medier, med mera. Agera som projektledare för hela eller delar av våra projekt. Förvalta administration, register och kontakt med våra befintliga och nya medlemmar. Sköta delar av det grafiska för mässorna och hålla koll på datum samt deadlines.          

Vem är du?
Du är som person ansvarstagande, ordningsam och har öga för detaljer. Självgående och med möjlighet till distansarbete samt resor i arbetet. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att jobba med programvaror som Excel, Word, PowerPoint, Indesign, WordPress, Photoshop, Google Forms & Mailchimp.

Kvalifikationer:

  • Goda kunskaper i engelska
  • Datorvana

Meriterande:
Stort plus med tidigare erfarenhet eller utbildning inom sport- och outdoorbranschen. 

Anställningsform:
Deltidsanställning på 50%, 8 månaders vikariat med chans till förlängning. 

Tillträde:
Omgående

Ort:
Åre

Övrig information:
Ansökan till tjänsten sker genom att du registrerar CV och ett personligt brev på vår hemsida: www.onepartnergroup.se. Sista ansökningsdag är 2023-10-09, men urvalsarbetet sker löpande och vi rekommenderar därmed att du skickar in din ansökan snarast möjligt.
I denna rekrytering samarbetar vi med OnePartnerGroup Jämtland och för frågor kring rekryteringen kontakta Elias Duvdal på 063-19 43 32 alt [email protected].

Scandinavian Outdoor Group (SOG) är ca 70 starka nordiska friluftsmärken som tillsammmans bildar en ekonomisk förening. Vi finns här för våra medlemmar och genomför projekt och sammankomster som gynnar medlemmarna och stärker skandinavisk outdoor globalt. Tillsammans är vi starkare!

SOG grundades 2001 och har sedan dess växt i medlemsantal och blivit en självklar del av outdoorbranschen i Europa, med projekt som till exempel Scandinavian Village på de stora mässorna, Outdoor Academies som utbildar återförsäljare samt Scandinavian Outdoor Award som utser de bästa skandinaviska produkterna. Att vara medlem i SOG är en kvalitetsstämpel och ger tillgång till ett mycket värdefullt nätverk.

Fler jobb inom Administration/kundservice/HR

Administratör med polska språkkunskaper till OLKA Sportresor!

Administratör med polska språkkunskaper till OLKA Sportresor!

OLKA Sportresor AB | Västra Götalands län, Göteborg | Administration/kundservice/HR

Customer Support

Customer Support

OnePartnerGroup Väst AB | Västra Götalands län, Göteborg | Administration/kundservice/HR

Administratör till PwC

Administratör till PwC

PwC Sverige AB | Stockholms län, Stockholm | Administration/kundservice/HR

Ledningsassistent rekryteras till Skandia Fastigheter

Ledningsassistent rekryteras till Skandia Fastigheter

Skandia Fastigheter AB | Stockholms län, Stockholm | Administration/kundservice/HR