Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Automationsingenjör för ny och utvecklande teknik!

Kvalifikationer
Just nu utvecklar och bygger vi ut vår anläggning och produktion. Vi behöver dig som håller dig uppdaterad med det senaste inom ditt kompetensområde och som kan bidra med sakkunskap när det gäller ny produktionsutrustning. 

Du bör vara högskole- eller universitetsingenjör inom mekatronik eller automation. Till det har du ett stort teknikintresse, är nyfiken och innovativ. Du har erfarenhet av PLC- och PC-programmering. 
Du kan driva dig själv framåt även om du i stora delar arbetar tillsammans med andra i små och stora projekt. Du använder både svenska och engelska språket dagligen i ditt arbete i vår internationella miljö.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och därför är det viktigt att du är analytisk, noggrann, och kvalitetsmedveten. Du kommer in i ett kreativt gäng där du har stora yrkesmässiga möjligheter inom HMI- och PLC-programmering, Vision system, SQL databaser, IT- och Produktionsnära. Maskinerna du hanterar finns både lokalt eller på andra platser i världen då vi arbetar globalt. 

Låter det här som ett spännande och kul arbete hos en av de största privata arbetsgivarna i natursköna Jämtland?

Omfattning/Arbetstider/Lön:

Heltid/Dagtid
Månadslön

Tillträde:
Efter överenskommelse

Övrig information:
Urvalsarbetet kommer att ske löpande varför vi rekommenderar att du gör din ansökan snarast möjligt. Ansökan till tjänsten sker genom att du registrerar CV och ett personligt brev på: www.onepartnergroup.se. OnePartnerGroups rekryterare tar emot frågor gällande kvalifikationer etc. under hela ansökningstiden.

 

Är du en problemlösande, noggrann och organiserad person? Gillar du att arbeta med ständiga förbättringar och att i samarbete med andra hitta bra lösningar som gör att produktionsmaskineriet går som smort? Har du dessutom arbetat med automationsarbete under något år så har du kommit till rätt jobb! Då är det dig vi söker. 

Fler jobb inom Industri/Produktion

Produktionstekniker till System 3R

Produktionstekniker till System 3R

Stockholms län, Stockholm | Industri/Produktion

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
Kvalitetsmedveten svetsare

Kvalitetsmedveten svetsare

OnePartnerGroup | Jönköpings län, Jönköping | Industri/Produktion

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
Primo i Limmared söker maskinoperatörer

Primo i Limmared söker maskinoperatörer

Västra Götalands län, Tranemo | Industri/Produktion

Verktygskonstruktör till Primo

Verktygskonstruktör till Primo

Västra Götalands län, Tranemo | Industri/Produktion