Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Addchain Consulting AB

Projektledare inom affärssystem

Har du erfarenhet av projektledning inom affärssystem och vill arbeta på kundsidan i implementationsprojekt? Addchain växer och vi söker en projektledare som vill arbeta med våra kunder och bidra till att realisera deras digitala visioner i praktiken. Addchain är en liten och lyhörd organisation med en familjär gemenskap där du är med och påverkar. På Addchain är vi varandras bästa coacher och tillsammans sitter vi på kunskap och projekterfarenhet som är svår att matcha.

Om oss
Addchain är ett ungt företag, grundat av erfarna konsulter vars vision är att hjälpa kunder med större förändringsprojekt och affärssystemsprojekt genom att tillföra den kompetens som behövs på kundsidan. Addchain hjälper kunden oberoende av vilket system eller vilken partner man väljer att arbeta med. Vi har mångårig erfarenhet av att driva affärsystemsprojekt på kundsidan och arbetar i huvudsak med Microsoft Dynamics 365. Vi har kontor i Ängelholm och centralt i Lund.

Om att jobba på Addchain
”På Addchain arbetar vi med en affärsmodell som fångar de bästa delarna av konsultyrket. Som projektledare på Addchain får man flexibiliteten av konsultyrket med nya utmaningar och kundrelationer samtidigt som vi är på ”kundens sida” och får en närmre och mer förtroendeingivande roll hos våra kunder. Balans mellan privatliv och arbete är prioriterat och hos oss råder frihet under eget ansvar. Vi eftersträvar att vara bäst på det vi gör och lägger stor vikt vid personlig utveckling. Addchain är ett ungt företag där man hela tiden är med och formar utvecklingen”

Om jobbet
Som projektledare på Addchain förstärker du kundens projektorganisation. Du ansvarar för planering, uppföljning och styrning av kundens interna och externa resurser samt rapporterar till styrgruppen. Vidare stöttar du våra kunder genom att bidra med förslag och idéer om hur de kan effektivisera sin verksamhet genom att digitalisera sina processer.
Addchains erfarna konsulter kommer att stötta och coacha dig i din roll. Våra kunduppdrag finns i södra Sverige, i huvudsak i Malmö/Lund-regionen. Just nu hjälper vi, bland annat, större bolag i inom logistik-, livsmedels och stålbranschen med förstudie och projektledning i införandet av nytt affärssystem.

Om dig
Du har god kommunikativ förmåga, är lyhörd samt skicklig på att hantera många olika kontaktytor. Som person är du driven, strukturerad och trivs med att arbeta i team där du delar med dig av din kunskap. Du är nyfiken på ny teknik, tar gärna egna initiativ och har en förmåga att snabbt sätta dig in i olika verksamheter.
Vi söker dig som har ca tre års+ erfarenhet av att leda hela eller delar av affärssystemsprojekt, eller andra förändrings- och digitaliseringsprojekt. Du pratar och skriver obehindrat svenska och engelska. Erfarenhet av Microsoft Dynamics och Business Central, certifiering inom projektledning samt konsulterfarenhet är meriterande.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar Addchain med OnePartnerGroup. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, med placering Lund/Ängelholm. Tillträde till tjänsten är enligt överenskommelse. Du söker tjänsten på www.onepartnergroup.se. Intervjuer sker löpande. Vänligen ta kontakt med IT rekryteringskonsult Eva Karlsdotter. [email protected], 073 – 248 47 60.
 

Fler jobb inom IT/Teknik

Teamchef/Leveransansvarig på GDM

Teamchef/Leveransansvarig på GDM

OnePartnerGroup Sundsvall AB | Västernorrlands län, Sundsvall | IT/Teknik

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
Specialists in simulation and AI

Specialists in simulation and AI

Algoryx Simulation AB | Västerbottens län, Umeå | IT/Teknik

3D graphics developer at Algoryx

3D graphics developer at Algoryx

Algoryx Simulation AB | Västerbottens län, Umeå | IT/Teknik

Design engineer and UX-lead at Algoryx

Design engineer and UX-lead at Algoryx

Algoryx Simulation AB | Västerbottens län, Umeå | IT/Teknik