Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Verkstadsarbetare till SweMaint

Nu söker vi dig som vill arbeta med reparationsarbete av järnvägsvagnar för godstrafik på SweMaint i Ånge.

Din profil

Vi söker dig som har utbildning/erfarenhet inom något av följande: fordonsmekanik, verkstad, svets eller liknande. 

Arbetet utförs både självständigt och tillsammans i arbetslag. Arbetet skall utföras inom fastställda rutiner för god arbetsmiljö, trafiksäkerhet, kvalitet och effektivitet. Du behöver behärska svenska språket i tal och skrift då arbetet utförs enligt skrivna instruktioner samt att du ska dokumentera utfört säkerhetsarbete. 
Du kommer att utbildas av SweMaint inom godsvagnsunderhåll, att vistas i spår, bromssystem och i förekommande fall andra relevanta utbildningar som krävs.

Vi ser att du som söker har god fysik eftersom arbetet består av en del tunga moment, du är är tekniskt intresserad och har god kommunikationsförmåga.

Anställningsomfattning
Heltid

Anställningsform

Visstidsanställning

Arbetstid och lön

Dagtid/Fast lön

Övrig information

Vi samarbetar med OnePartnerGroup Hälsingland i denna rekrytering och hänvisar samtliga frågor gällande kvalifikationer etc. till Jessica Larsson 072-142 85 67 eller Oscar Jonsson 072-142 88 25. 

Sista ansökningsdag 2020-07-29

Urvalsarbetet kommer att ske löpande varför du bör göra din ansökan snarast möjligt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden löpt ut. Ansökan till tjänsten sker genom att du registrerar CV och ett personligt brev på www.onepartnergroup.se. Välkommen med din ansökan!

Uppdraget är en del av vår uthyrningsverksamhet, du kommer att vara anställd hos OnePartnerGroup och uthyrd till kund. Tillsättning sker efter överenskommelse.  

SweMaint med huvudkontor i Göteborg, omsätter ca 400Mkr, har ca 250 anställda i 12 vagn verkstäder vid de stora järnvägsknutpunkterna i Sverige. Med dessa verkstäder samt 40 mobila servicefordon och lagerhållning av färdiga utbyteshjul på 30 olika platser i landet, erbjuder SweMaint snabb och effektiv hjälp med hjulbyten, reparationer och övrig service. Företaget var fram till 2007 i svenska statens ägo och har sitt ursprung i Statens Järnväger (SJ). Sedan 2007 ägs företaget av moderbolaget Kockums Industrier.

Fler jobb inom Bygg/anläggning/hantverk

Montör inom el till ONE Nordic!

Montör inom el till ONE Nordic!

Västra Götalands län, Göteborg | Bygg/anläggning/hantverk

Servicetekniker till Sveriges bästa arbetsplats

Servicetekniker till Sveriges bästa arbetsplats

Skåne län, Malmö | Bygg/anläggning/hantverk

sista chansen
Sista ansökningsdag för jobbet är 8 juli. Skynda dig att söka!
Karlskrona tennisklubb söker en Anläggningsansvarig

Karlskrona tennisklubb söker en Anläggningsansvarig

Blekinge län, Karlskrona | Bygg/anläggning/hantverk

sista chansen
Sista ansökningsdag för jobbet är 12 juli. Skynda dig att söka!
Servicetekniker inom Elkraft till ONE Nordic

Servicetekniker inom Elkraft till ONE Nordic

Västernorrlands län, Sollefteå | Bygg/anläggning/hantverk