Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

OCAB i Jönköpings- och Skaraborgs län AB / Anderstorp

Saneringstekniker till OCAB

Nu söker OCAB i Anderstorp Saneringstekniker! Är du social, framåt och bra på att kommunicera med människor? Vill du bli en vardagshjälte? Läs då vidare och ansök redan idag!
Ocab är ett rikstäckande sanerings- och avfuktningsföretag som finns på ett 50-tal orter över hela landet. Våra kunder finns i hela Sverige inom försäkringsbolag, fastighetsbolag, FM-bolag, industri, bostadsrättsföreningar och privatpersoner. Vi räddar ekonomiska värden och tid vid skador orsakade av framförallt brand och vatten och erbjuder tjänster vid utredningar, underhåll och sanering av fastigheter och industri.

Vem är du och vad kommer du att arbeta med?
Som saneringstekniker är ingen dag den andra lik! Du kommer arbeta på platser där det varit brand eller översvämningar, men också i hus med mögel eller vattenskador. Även avlägsning av klotter, byggstäd samt sanering/rengöring efter exempelvis bränder kan vara en del av arbetsuppgifterna. 
Att åka till människor i kris kommer bli en del av din vardag därför söker vi dig som har lätt för att kommunicera och hantera människor. Du är en problemlösare, är engagerad som person och i god fysisk form då arbetat ibland kan vara tungt. Då arbetat utförs i team är du bra på att samarbeta, men har inga problem med att ta egna initiativ. Utbildning sker på plats, men det krävs att du har körkort för manuell bil. Det är meriterande om du har en bakgrund inom bygg eller asbest, men detta är inget krav.  

Placeringsort: Anderstorp
Arbetstid: Dagtid
Tillsättning: Enligt överenskommelse

I denna rekrytering samarbetar OCAB med OnePartnerGroup. Vi arbetar med löpande urval så tveka inte att visa intresse för tjänsten redan idag. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Kandidatansvarig Ida Syrén på [email protected]
Sista ansökningsdag är den 14 oktober men vi tillämpar löpande urval så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Ida Syrén på telefonnummer 0370-510565 alt. [email protected]

Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering och bemanning utifrån vår största drivkraft – att se dig lyckas och nå dina mål på både kort- och långsikt. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig, oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. Med en lokal förankring på ett 40-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi nära dig. Utifrån ett brett kontaktnät och med en god lokalkännedom erbjuder vi ett stort utbud av lediga tjänster som kan passa dig, inom flera branscher. Välkommen till Sveriges lokalaste rekryterings- och bemanningsföretag du också.

Fler jobb inom Övrigt

IFK Skövde Handboll söker klubbchef

IFK Skövde Handboll söker klubbchef

IFK Skövde Handbollsklubb | Västra Götalands län, Skövde | Övrigt

Saneringstekniker till Ocab i Växjö!

Saneringstekniker till Ocab i Växjö!

OnePartnerGroup Sydost AB | Kronobergs län, Växjö | Övrigt

sista chansen
Sista ansökningsdag för jobbet är 7 oktober. Skynda dig att söka!
Inköpare till uppdrag i Malmö

Inköpare till uppdrag i Malmö

OnePartnerGroup Skåne AB | Skåne län, Malmö | Övrigt

Slaktare till slakteri

Slaktare till slakteri

OnePartnerGroup Skellefteå AB | Övrigt