Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

WIBA Automation AB

Säljare till WIBA Automation

Om oss:
Vi är experter på automation mot extrudering och formsprutning. På Wiba Automation AB erbjuder vi kompletta automationslösningar. Hög noggrannhet och effektivitet i varje projekt är några av Wibas viktigaste ledord. Tillsammans med våra kunder skapar vi unika lösningar, som vid behov anpassas för befintlig maskinpark. Allt montage sker på plast hos oss i Anderstorp. Det gör att vi kan erbjuda en mycket hög tillgänglighet och service där vi provkör allting innan leverans. Vi värdesätter noggrann projektstyrning där vi ser till att inget lämnas åt slumpen. Från en första kontakt med våra kunder till en effektiv installation och löpande underhåll, ser vi till att alltid leverera en hög kvalitet – det är därför våra kunder väljer en lösning från Wiba.

Rollen som säljare: 
Som säljare ansvarar du för såväl bearbetning av nya kunder som vård och utveckling av befintliga kundrelationer. Du kommer jobba med hela försäljningsprocessen, från första kontakt med kund till affärsupplägg och uppföljning. Du strävar efter att bygga långsiktiga och starka relationer inom kundens organisation och knyter kundens problemställning till lösningar samt produktionsmöjligheter. Våra kunder finns främst i Sverige men även i övriga nordiska länder. Du utgår från kontoret i Anderstorp men resor är vanligt förekommande i tjänsten och kan innebära att du emellanåt är iväg veckovis. 

Vad har du för erfarenheter och egenskaper?
För att lyckas i rollen ser vi att du har god förmåga att bygga långsiktiga och starka relationer. Du sätter dig in i kundens verksamhet och hanterar tekniska frågeställningar/behov som du sedan matchar mot produktions- och affärsmöjligheter. Du är nyfiken, analytisk och driven i syfte att förstå helheten och kundens nuvarande- samt framtida behov. Du gillar att jobba självständigt och är självgående. 

Dina kontaktytor är många, såväl extern som internt, varför det är viktigt att du har en god social förmåga. Utöver det är du en vinnarskalle och inte rädd för att ta egna initiativ, du ser dock framgång som ett resultat av ett lyckat lagspel, snarare än den enskildes bedrift. Därtill är du prestigelös, förtroendeingivande och lösningsorienterad i ditt förhållningssätt samt har en positiv framtoning. Till sist trivs du med att jobba självständigt och är självgående. 

Skallkrav: 

  • Har slutförd gymnasial utbildning med relevant högskoleutbildning, alternativt relevant arbetslivserfarenhet.
  • Har erfarenhet från tillverkande industri gärna från plastbranschen.
  • Har erfarenhet av försäljning av bearbetade maskiner. 
  • Behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift
  • Innehar B-körkort
  • Bor i GGVV-området med omnejd.

Övrigt: 

  • Omfattning: Heltid
  • Startdatum: Snarast möjligt
  • Arbetstid: Kontorstid

WIBA Automation erbjuder dig en positiv och härlig arbetsplats som genomsyras av öppenhet, framtidstro och arbetsglädje. Utöver det erbjuds du ett fritt och självständigt arbete, samtidigt som du kommer att tillhöra ett erfaret och professionellt team där fokus ligger på att hjälpa varandra att nå gemensamma mål.

Är intresserad av att veta mer?
WIBA Automation har i denna rekrytering valt att samarbeta med OnePartnerGroup. V. 29- V.32 har vi semester vilket gör att processen kommer fortsätta först efter det. Du är självklart varmt välkommen med din ansökan för tjänsten under denna tiden! Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se . För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Search/Kandidatansvarig Stina Runesson, [email protected] alt 0371- 39 41 01.

Fler jobb inom Industri/Produktion

Vi söker dig som vill jobba inom lager och industri i Skövde med omnejd!

Vi söker dig som vill jobba inom lager och industri i Skövde med omnejd!

OnePartnerGroup Skaraborg AB | Västra Götalands län, Skövde | Industri/Produktion

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
Maskinoperatör till Dalstorp

Maskinoperatör till Dalstorp

Primo Sverige AB | Västra Götalands län, Svenljunga | Industri/Produktion

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
Operativ platsansvarig till DEBE Flow Group

Operativ platsansvarig till DEBE Flow Group

Debe Flow Group AB | Jönköpings län, Jönköping | Industri/Produktion

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
Produktionschef till Bearbetningscenter i Västernorrland AB

Produktionschef till Bearbetningscenter i Västernorrland AB

Bearbetningscenter i Västernorrland AB | Västernorrlands län, Kramfors | Industri/Produktion

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.