Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

OnePartnerGroup GGVV

Medarbetare till automatpressar

OnePartnerGroup söker nu pressoperatörer för arbete på våra kundföretag i Gnosjöregionen. Är du den vi söker?
Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering och bemanning utifrån vår största drivkraft – att se dig lyckas och nå dina mål på både kort- och långsikt. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig, oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. Med en lokal förankring på ett 40-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi nära dig. Utifrån ett brett kontaktnät och med en god lokalkännedom erbjuder vi ett stort utbud av lediga tjänster som kan passa dig, inom flera branscher. Välkommen till Sveriges lokalaste rekryterings- och bemanningsföretag du också.

Vad kommer du att göra och vem kommer trivas med tjänsten?

Arbetet kommer att bestå av diverse industriella arbetsuppgifter såsom hantering av pressverktyg, kvalitetskontroll och lättare underhåll av maskiner. Din vardag kommer också bestå av kontinuerligt förbättringsarbete för att utveckla metoder och processer.

Vi söker dig som som har en gymnasial utbildning inom teknik, industri eller liknande. Vi ser gärna att du har truckkort och erfarenhet av truckkörning. Det är meriterande om du har traverskort samt om du tidigare jobbat i affärssystem exempelvis monitor. Har du kunskaper i mätteknik och ritningsläsning ser vi även det som meriterande,  men det viktigaste är att du är nyfiken med en vilja att lära! Som person är du bra på att kommunicera och samarbeta med andra, men du har samtidigt inga problem med att arbeta självständigt. Du har ett intresse för industri och teknik. Vidare har du körkort och du hanterar svenska i tal och skrift.

Placeringsort: Gnosjö med omnejd
Arbetstid: Dagtid, men andra arbetstider kan förekomma
Tillsättning: Snarast eller enligt överenskommelse

Denna tjänst innebär att du kommer att bli anställd av oss på OnePartnerGroup och du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Som anställd hos oss kan du få prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Det betyder att vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer och du kommer ha en regelbunden kontakt med din konsultchef. Hos oss får du alltså testa nya utmaningar och utmanas under trygga förhållanden.

Sista ansökningsdag är den 17 oktober, men vi tillämpar löpande urval så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Ida Syrén på telefonnummer 0370-510565 alt. [email protected] 

Fler jobb inom Industri/Produktion

Däckmontör

Däckmontör

OnePartnerGroup Kalmar AB | Kalmar län, Kalmar | Industri/Produktion

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
Vi söker nu juniora montörer!

Vi söker nu juniora montörer!

Lardells Sweden AB | Västmanlands län, Västerås | Industri/Produktion

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
Produktionspersonal till Swed Handling AB i Norrköping

Produktionspersonal till Swed Handling AB i Norrköping

Swed Handling AB | Östergötlands län, Norrköping | Industri/Produktion

Industrielektriker

Industrielektriker

Tarkett AB - Ronneby | Blekinge län, Ronneby | Industri/Produktion