Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

OnePartnerGroup GGVV AB

Lagerpersonal till Troax

OnePartnerGroup söker nu lagerpersonal för arbete på Troax i Hillerstorp. Jobbet sträcker sig över hela sommaren, så det är viktigt att du kan och vill jobba även i sommar! Efter sommarperioden finns det möjlighet till förlängning på Troax, är det dig vi söker? 
Troax har utvecklat och tillverkat innovativa nätpanelslösningar av stål sedan 1955. Det har gjort oss till specialister och marknadsledande inom vår nisch av säkerhet. Våra produkter finns idag över hela världen. Varje dag skyddar Troax människor, egendom och processer.

Vad kommer du att göra och vem kommer trivas med tjänsten?
Vi söker dig som vill jobba på lager där arbetsuppgifterna bland annat innebär att plocka order och truckkörning. Vi ser att du har en viss teknisk förståelse då man använder sig av handscanningssystem vid orderplock. 
Har du truckkort är det meriterande, men har du tidigare kört truck på inhägnat område finns det möjlighet att vi på OnePartnerGroup erbjuder dig en truckutbildning, visst låter det bra?

Troax är ett företag där noggrannhet, snabbhet och säkerhetstänk är av yttersta vikt. Som person är du engagerad, effektiv och noggrann. Vidare trivs du med att jobba självständigt men du har samtidigt inga problem med att samarbeta med andra. 

Kvalifikationer: 
– B-körkort och bil då de kollektiva möjligheterna är begränsade
– Hantera svenska i både tal och skrift

Placeringsort: Hillerstorp
Arbetstid: Ständiga skift, antingen första-skift, andra-skift eller natt-skift
Tillträde: Snarast eller enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid

Denna tjänst innebär att du kommer att bli anställd av oss på OnePartnerGroup och du kommer att tillbringa dina arbetsdagar på Troax. Sista ansökningsdag är den 30 juni men vi tillämpar löpande urval så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Ida Syrén på telefonnummer 0370-510565 alt. [email protected] 

Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering och bemanning utifrån vår största drivkraft – att se dig lyckas och nå dina mål på både kort- och långsikt. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig, oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. Med en lokal förankring på ett 50-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi nära dig. Utifrån ett brett kontaktnät och med en god lokalkännedom erbjuder vi ett stort utbud av lediga tjänster som kan passa dig, inom flera branscher. Välkommen till Sveriges lokalaste rekryterings-och bemanningsföretag du också

 

Fler jobb inom Lager/logistik/transport

Inköpschef till Fujitsu

Inköpschef till Fujitsu

OnePartnerGroup Stockholm | Stockholms län, Kista | Lager/logistik/transport

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
Pausvärd till Smiling Faces i Stockholm!

Pausvärd till Smiling Faces i Stockholm!

Smiling Faces AB | Stockholms län, Stockholm | Lager/logistik/transport

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
Brevbärare till Gislaved

Brevbärare till Gislaved

PostNord Sverige AB | Jönköpings län, Gislaved | Lager/logistik/transport

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
Lagermedarbetare på deltid

Lagermedarbetare på deltid

OnePartnerGroup Borås AB | Västra Götalands län, Borås | Lager/logistik/transport

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.