Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Paroy AB fd Svenska Oljebolaget AB

Kundtjänstmedarbetare till Paroy

Vår strategi är enkel – vi finns där våra kunder finns och har i dagsläget sju lokala kontor från Karlstad i norr till Ystad i söder. Som en lokal leverantör av drivmedel och eldningsolja finns vi alltid nära till hands med bra produkter, service och flexibilitet. I vårt rikstäckande nät av återförsäljare och ombud säljer och distribuerar vi över 200 miljoner liter per år till nöjda kunder. Vi har både ett eget åkeri som gör oss flexibla samt nära samarbetspartners i de delar av landet där vi själva inte kör. Läs gärna mer om oss på paroy.se

Har du ett sinne för service och vill jobba i en ansvarstagande roll? Då tycker vi du ska läsa vidare för det kan vara så att du är vår nya kollega på Paroy!

Dina arbetsdagar hos oss
Ditt arbete hos oss kommer innebära mycket kontakt med våra kunder och dina arbetsdagar kommer inkludera:

  • Kundmottagning i vår reception
  • Ordermottagning via mail och telefon
  • Avstämning och fakturering
  • Hantering av tankkortsansökningar
  • Övrig kundservice via besök, mail och telefon

Är det du som kommer trivas i denna roll och hos oss?
Som du märker är tjänsten bred och varierad och begreppet "allt i allo" ser vi passar för denna tjänst. Som person söker vi därför dig med ett prestigelöst förhållningssätt som trivs med arbetsuppgifter kopplade till kundkontakt och administration. Du är driven, har ett öppet och flexibelt sinne och är serviceinriktad till ditt sätt mot både kunder som kollegor. Vidare värdesätter du struktur och noggrannhet i ditt arbete och du trivs i en ansvarstagande roll där du både jobbar självständigt och i team med kollegor.

Du bör ha god datorvana och erfarenhet från likande arbetsuppgifter samt kunskaper i Excel är meriterande. Svenska hanterar du i tal och skrift. 

Vi erbjuder 
Ett varierat och stimulerande arbete i ett företag där det alltid är något nytt och spännande på gång. Vi månar om att hjälpa varandra så vill du vara delaktig i en spännande resa framåt, då kan tjänsten som kundtjänstmedarbetare vara din nya utmaning!

Placeringsort: Anderstorp
Arbetstid: Dagtid
Tillträde: Snarast möjligt
Omfattning: Visstidsanställning 1 år (Augusti 2023 – Juli 2024)

Denna tjänst innebär att du kommer att bli anställd av OnePartnerGroup och du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos Paroy. Som konsult på OnePartnerGroup kan du få prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Det betyder att vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Hos oss får du alltså testa nya utmaningar och utmanas under trygga förhållanden.

Vi arbetar  med löpande urval så tveka inte att visa intresse för tjänsten redan idag. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Stina Runesson på [email protected] alt. 0371-394101.

Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering och bemanning utifrån vår största drivkraft – att se dig lyckas och nå dina mål på både kort- och långsikt. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig, oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. Med en lokal förankring på ett 50-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi nära dig. Utifrån ett brett kontaktnät och med en god lokalkännedom erbjuder vi ett stort utbud av lediga tjänster som kan passa dig, inom flera branscher. Välkommen till Sveriges lokalaste rekryterings- och bemanningsföretag du också.

Fler jobb inom Administration/kundservice/HR

Kundtjänstmedarbetare under sommaren

Kundtjänstmedarbetare under sommaren

OnePartnerGroup Jönköping AB | Jönköpings län, Jönköping | Administration/kundservice/HR

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
Receptionist sommarvikariat

Receptionist sommarvikariat

OnePartnerGroup Skåne AB | Skåne län, Malmö | Administration/kundservice/HR

Kundtjänstmedarbetare till ELJ Furniture!

Kundtjänstmedarbetare till ELJ Furniture!

ELJ Furniture | Administration/kundservice/HR

Bemanningsplanerare till PwC

Bemanningsplanerare till PwC

PwC Sverige AB | Stockholms län, Stockholm | Administration/kundservice/HR