Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Adeo Logistik AB

Kundtjänstmedarbetare till ADEO Logistik

ADEO Logistik AB är ett logistikföretag med gedigen kompetens och lång erfarenhet från branschen. Vi erbjuder skräddarsydda lager- och logistiklösningar med eftersträvan att skapa förutsättningar för våra kunder att stärka sin position på marknaden. 

Trivs och utmanas du av att arbeta med en variation av arbetsuppgifter med mycket kundkontakt?  Vill du också arbeta på ett stabilt och framåtinriktat familjeföretag? Då tycker vi du ska läsa vidare för det kan vara så att du är vår nya kollega i rollen som Kundtjänstmedarbetare!

Dina arbetsdagar hos oss: 
Ditt arbete hos oss kommer innebära mycket kontakt med våra kunder och dina arbetsdagar kommer inkludera:

  • Ordermottagning
  • Boka frakter
  • Övrig kundservice via besök, mail och telefon

Är det du som kommer trivas i denna roll och hos oss?
Som du märker är tjänsten bred och varierad och begreppet "allt i allo" ser vi passar för denna tjänst. Som person söker vi därför dig med ett prestigelöst förhållningssätt som trivs med arbetsuppgifter kopplade till kundkontakt och administration. För att du ska trivas och utvecklas tillsammans med oss ser vi att du är en person som drivs av kontakten med människor där du har en god relations- och samarbetsförmåga. Du vågar ta ansvar för dina arbetsuppgifter och att hjälpa till att lösa kunders frågeställningar är något du drivs av. Vidare värdesätter du struktur och noggrannhet i ditt arbete och du trivs i en ansvarstagande roll där du både jobbar självständigt och i team med kollegor.

Erfarenhetsmässigt har du tidigare arbetat i någon administrativ roll och du har också vana av att arbeta kundorienterat. Du har goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift och du har också god datorvana. Har du tidigare erfarenhet av att arbeta i Pyramid så ser vi det som meriterande. 

Placeringsort: Anderstorp
Arbetstid: Dagtid
Tillträde: Snarast möjligt

Vi erbjuder dig en omväxlande roll i ett stabilt familjeföretag som expanderat mycket de senaste åren. Vi är ett företag som verkar i en spännande bransch där vi ständigt jobbar med nya projekt. Hos oss får du ett omväxlande arbete där du har möjlighet att påverka och utveckla både dig själv och företaget.

Visst låter det intressant?
ADEO Logistik har i denna rekrytering valt att samarbeta med OnePartnerGroup. Vi tillämpar löpande urval så ansök så snart som möjligt. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se För ytterligare frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Search/Kandidatansvarig Stina Runesson, [email protected] alt 0371- 39 41 01

Fler jobb inom Lager/logistik/transport

Extramedarbetare som budbilsförare i Norrköping

Extramedarbetare som budbilsförare i Norrköping

OnePartnerGroup Östergötland AB | Östergötlands län, Norrköping | Lager/logistik/transport

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
Vi söker nu engagerade lagermedarbetare

Vi söker nu engagerade lagermedarbetare

OnePartnerGroup Väst AB | Västra Götalands län, Göteborg | Lager/logistik/transport

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
Inköpschef till Fujitsu

Inköpschef till Fujitsu

OnePartnerGroup Stockholm | Stockholms län, Kista | Lager/logistik/transport

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
Pausvärd till Smiling Faces i Stockholm!

Pausvärd till Smiling Faces i Stockholm!

Smiling Faces AB | Stockholms län, Stockholm | Lager/logistik/transport

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.