Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

OnePartnerGroup GGVV

Extrajobb på förmiddagar

Är du studerande eller har en annan huvudsaklig sysselsättning och söker extrajobb? Nu söker vi extraarbetare till våra kunder i Gislaved och Gnosjö med omnejd. Har du möjlighet att arbeta förmiddagar så kan du vara den vi söker.

Våra kunder söker just nu extraarbetare till förmiddagar, men tiderna kan komma att variera. Du måste vara flexibel med tider och har möjlighet att rycka in och arbeta med kort varsel. 
Arbetet som extraanställd är varierande och kan bestå av utlämning av paket, lagerarbete, linearbete, paketsortering, truckkörning och maskinoperatörsjobb. Beroende på arbete kan även tunga lyft förekomma.

Som person är du effektiv och engagerad och du behöver ha en god förmåga att arbeta i grupp. Då vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet ser vi att du har ett öppet och trevligt sätt då detta även är viktigt gentemot kollegor och kunder.

Ett krav är att du har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%, det kan till exempel vara studier eller annat arbete. För att kunna ta dig till olika arbetsplatser ser vi gärna att du har körkort och bil. Tidigare erfarenheter inom industri och lager är meriterande. Även truckkort är en merit, men inget krav. Du hanterar svenska i tal och skrift.

Sista ansökningsdag är den 27 mars, men vi tillämpar löpande urval så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Ida Syrén på telefonnummer 0370-510565 alt. [email protected]

Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering och bemanning utifrån vår största drivkraft – att se dig lyckas och nå dina mål på både kort- och långsikt. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig, oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. Med en lokal förankring på ett 40-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi nära dig. Utifrån ett brett kontaktnät och med en god lokalkännedom erbjuder vi ett stort utbud av lediga tjänster som kan passa dig, inom flera branscher. Välkommen till Sveriges lokalaste rekryterings- och bemanningsföretag du också.

Fler jobb inom Industri/Produktion

Lackerare till Cranab i Vindeln

Lackerare till Cranab i Vindeln

Cranab AB | Västerbottens län, Umeå | Industri/Produktion

TIG-svetsare till Malmö!

TIG-svetsare till Malmö!

OnePartnerGroup Skåne AB | Skåne län, Malmö | Industri/Produktion

Monteringschef till Rottne Industri, Rottne

Monteringschef till Rottne Industri, Rottne

ROTTNE INDUSTRI AKTIEBOLAG | Kronobergs län, Växjö | Industri/Produktion

Kantlistoperatör till Nässjö sökes

Kantlistoperatör till Nässjö sökes

LG Collection Nässjö | Jönköpings län, Nässjö | Industri/Produktion