Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

ATA Timber

Sågverksmedarbetare till ATA Timber i Moheda!


ATA-gruppen är ett familjeföretag och en av få privatägda sågverkskoncerner med egen massaindustri. Den sågade volymen uppgår årligen till ca 500 000 m3 och produktionen av sågade varor uppgår till ca 430 000 m3/år varav ca 325 000 m3 vidareförädlas. Produktionen är fördelad på sex olika sågverk i Småland och Skåne.
ATA Timber AB i Moheda är den största sågverksanläggningen i koncernen och här sågas det både klen- och normaltimmer.

Vi söker nu omgående två hyvlare till ATA Timber i Moheda. Tjänsten är på heltid och innebär en anställning i OnePartnerGroups konsultverksamhet. Uppdraget sträcker sig över sex månader, men för rätt person finns möjlighet till anställning hos kunden. Arbetstiderna är 10 timmars pass, dagtid-måndag till fredag med en ledig dag varje vecka.

Dina arbetsuppgifter
Som hyvlare kommer du att mata in material i hyveln och därefter emballera det. Det kan även förekomma andra arbetsuppgifter på sågverket.

Din profil
Vi söker dig som är flexibel och inte är rädd för att hugga i. Du ska ha lätt för att lära dig nya arbetsuppgifter och har du erfarenhet från branschen är det en stor fördel.

Ansökan
För frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Ingrid Sandberg 0470 – 34 98 72. Löpande urval tillämpas så skicka gärna in din ansökan redan idag. Välkommen med din ansökan!

Om vårt företag
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.

www.onepartnergroup.se