Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Kund- och projektservicemedarbetare

Till vår kund i Älmhult söker vi en engagerad medarbetare där "kunden är i fokus"

På Kund- och projektservice kommer du arbeta tillsammans för att ge kunder kvalificerad rådgivning och vägledning. Du kommer att tillhöra ett av tre energifyllda team där du har väldigt roligt tillsammans med övriga kollegor. Du kommer att vara närmaste kontakten för återförsäljare och tillsammans blir du en viktig del i företagets kundupplevelse.

Som medarbetare inom Kund- och projektservice kommer du bl.a:

  • Ge support i kundärenden som rör beställningar, reklamationer och leveranser
  • Ge support kring produkter och dess funktioner
  • Ge support kring systemfrågor gällande Marbodals ärendehanteringssystem        
  • Offerera mindre och större förfrågningar
  • Orderläggning av mindre förfrågningar och större projekt.
  • Övriga förekommande kundfrågor

Du deltar i förbättringsarbete både inom avdelningen men också för kunder. Tillsammans arbetar du mot ständiga förbättringar och för att utvecklas genom hela kundresan.

Vem söker vi?
Som medarbetare på Kund- och projektservice innebär det dagliga arbetet att leverera hög service samt arbeta i en försäljningsinriktad support. Vi söker dig som är serviceinriktad och kommunikativ och som har en mycket god förmåga att bemöta kunden med respekt och lugn över telefon. Tillsammans ska kunden bemötas genom att vara lyhörda, flexibla och enkla att samarbeta med. Som person har du en positiv inställning som tillför gruppen energi.
Arbetet ställer krav på att du arbetar på ett lösningsfokuserat sätt för att skapa mervärde för kunden och agera för att tillsammans hitta en lösning.
Du är initiativtagande, orädd och triggas av att lära dig nytt och att bemöta nya situationer. Har du förmåga att lära dig nya saker snabbt och navigera i olika system kommer du att trivas i rollen.

Kunskap och erfarenhet:
Vi söker dig som har en gymnasieutbildning samt har förmåga att lära dig nya saker snabbt och navigera i olika system. Dessutom trivs du med att arbeta i ett högt tempo tillsammans med ett drivet gäng.
Du behärskar Officepaketet och har en hög system- och datorvana samt gärna dokumenterad erfarenhet av att arbete i administrativa stödsystem. Du talar och skriver svenska obehindrat samt har goda kunskaper i engelska.
 

Om vårt företag
Urval sker löpande. Din ansökan vill vi ha till oss så snart som möjligt via vår hemsida www.onepartnergroup,se, vi tar ej emot ansökningar via mail. 

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. 

Vi på OnePartnerGroup är enligt våra medarbetare en schysst och trygg arbetsgivare. Hos oss får du testa nya utmaningar och utmanas under trygga förhållanden.

I över tio år har vi jobbat med rekrytering och bemanning utifrån vår största drivkraft – att se dig lyckas och nå ditt mål. Välkommen att etablera en kontakt med oss på OnePartnerGroup du också.