Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Verkmästare till Backlunds Maskinaffär AB

Nu söker Backlunds Maskinaffär en verkmästare till sin anläggning i Sollebrunn. Har du ett tekniskt intresse och trivs med att planera och organisera? Då kan du vara den vi söker.
Som verkmästare på Backlunds Maskinaffär ansvarar du för utförda garantiarbeten samt leder och fördelar arbetat för företagets mekaniker. I din roll ingår också administration samt kundmottagning både fysiskt och via telefon. Utöver ditt arbete som verkmästare kommer du även att arbeta som mekaniker i verkstaden i mån av tid.

För att passa i rollen som verkmästare ser vi att du har gymnasieutbildning inom fordon, data/el eller annan likvärdig utbildning. Du har arbetat ett flertal år som mekaniker eller har samlat på dig liknande erfarenhet från andra typer av tjänster inom lantbruk. Som person är du ordningsam, drivande  och ödmjuk. Du har god datavana samt goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift. B-körkort är ett krav. Har du även körkort för tungt släp, truck- och lastmaskin samt lastbil är det meriterande.

Ansökan
I denna rekrytering har vi valt att samarbeta med OnePartnerGroup. Har du några frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Monika Psag-Milicic, [email protected] 

Backlunds Maskinaffär AB är ett familjeägt företag som startade sin verksamhet 1956. Företaget arbetar med att sälja och reparera lantbruksmaskiner från de största leverantörerna på marknaden b.l. Massey Fergusson, Kverneland och Närlant.
Idag har Backlunds Maskinaffär 14 anställda.

Fler jobb inom Övrigt

Teknisk administratör / Technical Writer till SVP Worldwide
Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
Idérik produktutvecklare inom automotive sökes till Borås!

Idérik produktutvecklare inom automotive sökes till Borås!

Västra Götalands län, Göteborg | Övrigt

Idérik produktutvecklare inom automotive sökes till Borås!

Idérik produktutvecklare inom automotive sökes till Borås!

Västra Götalands län, Borås | Övrigt

Junior Projektledare med några års erfarenhet

Junior Projektledare med några års erfarenhet

Jönköpings län, Jönköping | Övrigt