Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

ALF PETTERSSON AB

Teknisk säljare sökes till Alf Pettersson AB i Alingsås!

Alf Pettersson AB växer och vill förstärka laget med en nyfiken, analytisk och driven säljare. Rollen är en viktig del i företagets fortsatta tillväxtresa där försäljningen bygger på långsiktiga relationer, kvalitet och lyhördhet mot våra kunder. Hos oss får du mycket goda utvecklingsmöjligheter inom ett familjärt och värderingsdrivet företag. Vi erbjuder korta beslutsvägar, varierande arbetsuppgifter och ett klimat där vi hjälps åt och jobbar mot gemensamma mål. 

Om Alf Pettersson AB
Vi är runt 40 medarbetare som utvecklar, producerar och lagerhåller Nordens bästa sortiment av lastbilstillbehör. Vi jobbar för de ledande lastbilstillverkarna och påbyggarna i Norden mot vilka vi alltid strävar efter att hålla hög kvalitet, leverera i tid samt erbjuda den bästa produkten utifrån kundens behov. Hela verksamheten är samlad i vår fabrik i Alingsås vilket gör att alla medarbetare utvecklas tillsammans och lär av varandra. Korta beslutsvägar och samlad kompetens från alla verksamhetsdelar ger oss säker leverans, hög innovationsförmåga och produkter i framkant.

Om tjänsten
Som säljare ansvarar du för såväl bearbetning av nya kunder som vård och utveckling av befintliga kundrelationer. Du kommer jobba med hela försäljningsprocessen, från första kontakt med kund till affärsupplägg och uppföljning. Du strävar efter att bygga långsiktiga och starka relationer inom kundens organisation och knyter kundens problemställning till lösningar samt produktionsmöjligheter. Du har ett helhetsperspektiv och hjälper även till att projektleda och kvalitetssäkra utförandet av de affärer du säljer in. Bra uppbackning och stöd finns från avdelningar såsom marknad, konstruktion, kvalitet, innesälj och chefer. Våra kunder finns främst i Sverige men även i övriga nordiska länder. Du utgår från kontoret i Alingsås men resor är vanligt förekommande i tjänsten. 
                                       
Vi söker dig som

  • Har slutförd gymnasial utbildning med relevant högskoleutbildning, alternativt relevant arbetslivserfarenhet.
  • Har erfarenhet av B2B försäljning sedan tidigare, gärna inom teknisk industri
  • Behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift
  • Innehar B-körkort
  • Bor i Alingsås eller inom 30 minuters pendlingsavstånd

För att lyckas i rollen ser vi att du har god förmåga att bygga långsiktiga och starka relationer. Du sätter dig in i kundens verksamhet och hanterar tekniska frågeställningar/behov som du sedan matchar mot produktions- och affärsmöjligheter. Du är nyfiken, analytisk och driven i syfte att förstå helheten och kundens nuvarande- samt framtida behov. Dina kontaktytor är många, såväl extern som internt, varför det är viktigt att du har en god social förmåga. Slutligen är du en vinnarskalle och inte rädd för att ta egna initiativ, du ser dock framgång som ett resultat av ett lyckat lagspel, snarare än den enskildes bedrift. Har du tidigare erfarenhet av teknisk industri och kring större affärer är detta meriterande.

Övrigt
Omfattning: Heltid
Startdatum: Enligt överenskommelse
Arbetstid: Kontorstid
Plats: Borgens gata 16, 441 39 Alingsås

Vad händer efter min ansökan?
Innan sista ansökningsdag har passerat går vi igenom din ansökan för att se hur väl din profil matchar kraven för tjänsten. Ser vi dig som en av våra potentiella kandidater kommer vi kontakta dig för en intervju. Om du inte går vidare i processen blir du informerad om detta senast när vi har tillsatt tjänsten. Vi intervjuar kandidater löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vänta därför inte med att söka!

Denna rekrytering sköts av OnePartnerGroup, rekryterare Anel Bosnjo. För frågor om tjänsten ring 0734304996 eller maila [email protected]

 

Fler jobb inom Marknadsföring/försäljning

B2B-säljare till växande teknikbolag i Lund

B2B-säljare till växande teknikbolag i Lund

Teleman AB - Lund | Skåne län, Lund | Marknadsföring/försäljning

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
B2B-säljare till spännande startup i Göteborg!

B2B-säljare till spännande startup i Göteborg!

Substly AB | Västra Götalands län, Göteborg | Marknadsföring/försäljning

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
Digital communicator

Digital communicator

Algoryx Simulation AB | Västerbottens län, Umeå | Marknadsföring/försäljning

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
Customer-focused Business Developer for Algoryx

Customer-focused Business Developer for Algoryx

Algoryx Simulation AB | Västerbottens län, Umeå | Marknadsföring/försäljning