Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Relationsskapande och driven säljare till Alf Pettersson

Alf Pettersson AB växer ytterligare och vill nu förstärka laget med en relationsskapande och driven säljare som också har förmågan att se laget före jaget. Rollen är en viktig del i företagets fortsatta tillväxtresa där försäljningen bygger på kvalitet och långsiktiga relationer till våra kunder. Varierande arbetsuppgifter, korta beslutsvägar, goda arbetskamrater och ett företag som månar om sin personal är vad vi erbjuder. Dessutom möjligheten att växa och utvecklas med företaget, få tänka fritt och att arbeta med såväl befintliga som nya kunder.

Om Alf Pettersson
Alf Pettersson AB i Alingsås med sina 40 medarbetare konstruerar och tillverkar egna och kundunika produkter, huvudsakligen tillbehör till lastbil. Företaget är på stark tillväxt med många nya spännande affärer och möjligheter. Alf Pettersson AB har en stark utveckling med tillbyggen, ny utrustning och fler medarbetare och fortsätter nu sin resa mot nya mål.

Försäljningsavdelningen på huvudkontoret i Alingsås består idag av sex personer samt en säljare på plats i det finska dotterbolaget i Vasa, Finland.

Om tjänsten
Som säljare ansvarar du för såväl bearbetning av nya kunder som vård av befintliga kundrelationer. I din roll jobbar du med hela försäljningsprocessen, allt från prospektering och mötesbokning till kundmöten samt uppföljning. Bra uppbackning och stöd finns från avdelningar såsom marknad, kvalitet, innesälj och chef. Våra kunder finns främst i Sverige men även i övriga nordiska länder. Du utgår ifrån kontoret i Alingsås men resor är vanligt förekommande i tjänsten – cirka 2-3 gånger i veckan där minst en kräver övernattning. Firmabil finns att tillgå.

Hur du är som person 
Vi letar efter dig som är positiv, driven, flexibel och relationsbyggande. I dina affärsmässiga relationer är du lyhörd, ödmjuk och ärlig. Du är inte rädd för att ta initiativ och är en vinnarskalle, du ser dock inte framgång som den enskildes bedrift utan ett resultat av ett lyckat lagspel.

Kunskaper som krävs för rollen
Du har en slutförd gymnasial utbildning med relevant högskoleutbildning alternativt relevant arbetslivserfarenhet. Vi ställer inte krav på lång arbetslivserfarenhet utan kommer se till personlig lämplighet och viljan att lyckas. Du talar och skriver mycket god svenska och engelska. Har du tidigare jobbat med försäljning är detta meriterande. B-körkort är ett krav. Vi ser gärna att du som söker bor i Alingsås eller inom kort pendlingsavstånd.

Denna rekrytering sköts av OnePartnerGroup i Borås, rekryteringskonsult Anel Bosnjo. För frågor om tjänsten ring 073 430 49 96 eller maila [email protected].

Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Sök därför redan idag!