Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Målare i Vara!

OnePartnerGroup söker nu målare till byggföretag för uppdrag i Vara!

Kunden arbetar med husbygge i fabriksmiljö. Företaget tillhandahåller hela processen själv och har organiserat hela produktionsprocessen som en bilfabrik. Allt jobb utgår från ritning och företaget erbjuder kunderna flexibla och anpassade kombinationsmöjligheter. Företaget satsar på miljövänliga hus i mestadels trä. Dina arbetsuppgifter kommer bestå av att hjälpa vår kund färdigställa modulbyggnader med både inomhus-och fasad måleri. 

Krav
– Tidigare erfarenhet som målare minst 2 år.
– Hantera svenska språket flytande såväl i tal som i skrift
– Praktisk handlag och vana vid maskiner och verktyg
– B-körkort & tillgång till bil, begränsad kollektivtrafik.

Din profil
Vi söker dig som har erfarenhet av yttre- och inremåleri med ett skarpt öga för detalj! Det är meriterande om du har relevant utbildning inom måleri. För att trivas i rollen är du självgående i ditt arbete och vad som krävs för att avsluta arbetet på bästa vis! Som person är du utåtriktad, har en hög servicevilja och sätter alltid kunden i främsta ledet.

Villkor
Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Ort: Vara
Arbetstider: Dagtid, vardagar  
Omfattning: Heltid

Vi träffar kandidater löpande, sök därför tjänsten redan nu med ditt CV och personliga brev. Varmt välkommen med din ansökan!