Karlskrona

Välkommen till Karlskronas lokalaste rekryterings- och bemanningsföretag

Här i staden som andra ofta beskriver som örlogsstaden belägen i Sveriges trädgård finns allt. Näringslivet spänner över många områden och branscher men har en stor gemensam nämnare: här i Karlskrona är hållbarheten alltid i fokus. Och vad beskriver väl inte det bättre än stadens långa historia och det faktum att staden finns med på Unescos världsarvslista? Vi tar hand om varandra och om vår stad.

Vi på OnePartnerGroup har ett stort lokalt nätverk och hjälper dig som söker jobb och dig som söker personal genom att matcha rätt kandidat med rätt lediga jobb genom rekrytering och bemanning.

Vi är Karlskronas lokalaste

OnePartnerGroup Karlskrona är en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Genom oss har du tillgång till den bästa lokala kompetensen när du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och HR-stöd. Vårt breda kontaktnät och goda lokalkännedom gör att vi kan erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

Vi är en trygg och professionell samarbetspartner som med kreativitet, hög kvalitet och ett mycket gott lagarbete, driver företag och människor framåt.

Vi samarbetar med

Certifikat

Laddar...