Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Välkommen till Karlskronas lokalaste rekryterings- och bemanningsföretag

Faktureringsadress
[email protected]
OnePartnerGroup Blekinge AB
Mogölsvägen 4
555 93 Jönköping
Besökadress
Landbrogatan 25
371 34 Karlskrona
Här i staden som andra ofta beskriver som örlogsstaden belägen i Sveriges trädgård finns allt. Näringslivet spänner över många områden och branscher men har en stor gemensam nämnare: här i Karlskrona är hållbarheten alltid i fokus. Och vad beskriver väl inte det bättre än stadens långa historia och det faktum att staden finns med på Unescos världsarvslista? Vi tar hand om varandra och om vår stad.

Vi på OnePartnerGroup har ett stort lokalt nätverk och hjälper dig som söker jobb och dig som söker personal genom att matcha rätt kandidat med rätt lediga jobb genom rekrytering och bemanning.

Lediga jobb i Karlskrona

Vi är övertygade om att människor, och samhället i stort, behöver uppleva framgångar för att må bra och växa. Och här vill vi vara med och bidra med vår breda kompetens av att matcha rätt kandidat med rätt arbetsplats.

 

Så vad brinner du för? Vårt mål är att du ska hitta just ditt drömjobb och eftersom vi har partnerskap med ett stort utbud företag inom olika yrkeskategorier runt om i landet ser vi att den möjligheten finns. Du som arbetssökande kan genom vår hemsida enkelt se och söka de tjänster som är intressanta för just dig.

Senaste jobben

Mjukvaruutvecklare/Testingenjör

Mjukvaruutvecklare/Testingenjör

OnePartnerGroup Karlskrona

OnePartnerGroup | Blekinge län, Karlshamn | IT/Teknik

sista chansen
Sista ansökningsdag för jobbet är 18 november. Skynda dig att söka!
Elektriker till Tarkett

Elektriker till Tarkett

OnePartnerGroup Karlskrona

Tarkett | Blekinge län, Ronneby | Industri/Produktion

Underhållsingenjör Mek till Tarkett

Underhållsingenjör Mek till Tarkett

OnePartnerGroup Karlskrona

Tarkett | Blekinge län, Karlskrona | IT/Teknik

sista chansen
Sista ansökningsdag för jobbet är 17 november. Skynda dig att söka!
Projektledare till Undertakman

Projektledare till Undertakman

OnePartnerGroup Karlskrona

Undertakman | Blekinge län, Karlshamn | IT/Teknik

sista chansen
Sista ansökningsdag för jobbet är 17 november. Skynda dig att söka!
Automationsingenjör till Tarkett

Automationsingenjör till Tarkett

OnePartnerGroup Karlskrona

Tarkett | Blekinge län, Ronneby | Automationsingenjör

Se alla jobb i Karlskrona
– en långsiktig affär

Rekrytering

Vår rekryteringsprocess är gedigen och genomtänkt och innehåller allt från behovsanalys till presentation av slutkandidater.

Det innebär att du får en effektiv rekrytering med hög kvalitet och en bra kandidatupplevelse. Vi tror på ett partnerskap där vi tillsammans skapar lösningar som driver människor och företag framåt.

Vi använder oss av flera olika verktyg för att hitta rätt kandidater snabbt, bland annat LinkedIn Recruiter. Vi är även licensierade i olika testverktyg, så som personlighets- och färdighetstester via ASSESSIO och vi är stolta över vår objektiva urvalsprocess. Genom den kan vi med väl beprövade metoder och grundlig research låta fakta och kompetens gå före snygga CVn. Vi är ett auktoriserat rekryteringsföretag. Vi mäter kandidatupplevelsen, på så sätt säkerställer vi ert arbetsgivarvarumärke genom hela rekryteringsprocessen.

Mer om rekrytering
– för tillfälliga behov

Bemanning

Behovet av medarbetare kan snabbt förändras. Vi hjälper dig med personalförsörjningen i alla lägen genom enkla och kostnadseffektiva lösningar. Oavsett vilken kompetens du behöver, kan vi hjälpa dig att hitta rätt person. Vi hyr ut kompetens för kortare och längre uppdrag inom bland annat ekonomi, IT, administration, produktion och distribution.

Vi har mycket god insyn i den lokala arbetsmarknaden och kan därför snabbt tillgodose dina personalbehov. Det gör att du kan fokusera på din verksamhet, medan vi löser dina kompetensbehov.

Vi kan erbjuda dig välutbildad, engagerad och pålitlig personal med bred erfarenhet från olika typer av företag och branscher. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag och har självklart kollektivavtal och relevanta försäkringar för våra medarbetare.

Mer om bemanning

Hyrrekrytering

Hyrrekrytering innebär att du först hyr in en konsult under en överenskommen tid med målsättningen att ta över konsulten i anställning efter periodens slut. Vi anställer konsulten och står för provanställning. En hyrrekrytering är ett smidigt sätt för er som företag att ta in ny kompetens och prova på, om allt känns bra går anställning över till er efter en period.

Nyfiken på hur vi kan hjälpa dig?

OnePartnerGroup
Talent Development!

OnePartnerGroup Talent Development är en plattform som ger unga, talangfulla idrottsutövare möjlighet att utvecklas idrottsligt och framförallt personligt.


Läs mer
Är du interimskonsult?
Vill du ha hjälp att sälja in din kompetens i våra nätverk? Vi arbetar med interimslösningar och hjälper våra kunder när de har behov av att snabbt hitta kompetens som kan hjälpa dem med kortare eller längre uppdrag.
Improvement
Inflyttarservice, individ- och organisationsutveckling

Har du svårt att få rätt sökande till attraktiva tjänster?
Vi kan hjälpa dig att få fler lyckade och långsiktiga rekryteringar genom att göra det enklare för din personal att trivas och kunna rota sig i sin nya hemmiljö.

 

Läs mer

IPU Personlighetsanalys
Att förstå sig själv är grunden i all kommunikation. Personligheter är komplexa och nu kan vi hjälpa dig att identifiera dina styrkor, möjligheter och svagheter med hjälp av IPUs beteendestilar och drivkrafter.
Följ vår vardag

Vi är Karlskronas lokalaste

OnePartnerGroup Karlskrona är en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Genom oss har du tillgång till den bästa lokala kompetensen när du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och HR-stöd. Vårt breda kontaktnät och goda lokalkännedom gör att vi kan erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

Vi är en trygg och professionell samarbetspartner som med kreativitet, hög kvalitet och ett mycket gott lagarbete, driver företag och människor framåt.
Mer om OnePartnerGroup
Vi samarbetar med
Certifikat
Social hållbarhet
Vi på OnePartnerGroup bryr oss om alla i vårt samhälle. Allt vi gör grundar sig i vår vilja att varje dag, på ett hållbart sätt, integrera människor i arbete. Därför jobbar vi aktivt och medvetet med Corporate Social Responsibility.
Faktureringsadress
[email protected]
OnePartnerGroup Blekinge AB
Mogölsvägen 4
555 93 Jönköping
Besökadress
Landbrogatan 25
371 34 Karlskrona
Resurs 1