Jönköping

Välkommen till Jönköpings lokalaste rekryterings- och bemanningsföretag

Hela vägen från Bankeryd till Huskvarna breder den ut sig: sjön. Vätterns vyer är både slående och bestående medan annat i stan är i stor förändring. I vår stad är vi företagsamma och här händer ständigt mycket både i näringslivet, staden och sporten.

Vi är lagspelare och när vår stads blå och gröna hjältar vinner matcher längs med Vätterns branter hjälper vi både dig som söker jobb och dig som söker personal att också vinna. Genom både rekrytering och bemanning matchar vi rätt kompetens med rätt lediga jobb. Välkommen!

Vi är Jönköpings lokalaste

OnePartnerGroup Jönköping är en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Genom oss har du tillgång till den bästa lokala kompetensen när du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och HR-stöd. Vårt breda kontaktnät och goda lokalkännedom gör att vi också kan erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

Vi är en trygg och professionell samarbetspartner som med kreativitet, hög kvalitet och ett mycket gott lagarbete, driver företag och människor framåt.

Vi samarbetar med

Certifikat

Laddar...