Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Jag söker personal

Vår största drivkraft är att se ditt företag lyckas. Med rekryteringen, ordertoppen, att växa eller hitta nyckelkompetens. Vi har kunskap om din lokala marknad. Att jobba med rekrytering och bemanning handlar om att förstå affären, se människor, deras styrkor och talanger och matcha dem med rätt tjänst och företag.

Certifikat

Auktoriserat Bemanningsföretag Logo | OnePartnerGroup
Auktoriserat Rekryteringsföretag Logo | OnePartnerGroup
Qualify ISO logo | OnePartnerGroup

Rekrytering

– en långsiktig affär

Vår rekryteringsprocess är gedigen och genomtänkt och innehåller allt från behovsanalys till presentation av slutkandidater.

Det innebär att du får en effektiv rekrytering med hög kvalitet och en bra kandidatupplevelse. Vi tror på ett partnerskap där vi tillsammans skapar lösningar som driver människor och företag framåt.

Vi använder oss av flera olika verktyg för att hitta rätt kandidater snabbt, bland annat LinkedIn Recruiter. Vi är även licensierade i olika testverktyg, så som personlighets- och färdighetstester via ASSESSIO och vi är stolta över vår objektiva urvalsprocess. Genom den kan vi med väl beprövade metoder och grundlig research låta fakta och kompetens gå före snygga CVn. Vi är ett auktoriserat rekryteringsföretag. Vi mäter kandidatupplevelsen, på så sätt säkerställer vi ert arbetsgivarvarumärke genom hela rekryteringsprocessen.

Bemanning

– för tillfälliga behov

Behovet av medarbetare kan snabbt förändras. Vi hjälper dig med personalförsörjningen i alla lägen genom enkla och kostnadseffektiva lösningar. Oavsett vilken kompetens du behöver, kan vi hjälpa dig att hitta rätt person. Vi hyr ut kompetens för kortare och längre uppdrag inom bland annat ekonomi, IT, administration, produktion och distribution.

Vi har mycket god insyn i den lokala arbetsmarknaden och kan därför snabbt tillgodose dina personalbehov. Det gör att du kan fokusera på din verksamhet, medan vi löser dina kompetensbehov.

Vi kan erbjuda dig välutbildad, engagerad och pålitlig personal med bred erfarenhet från olika typer av företag och branscher. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag och har självklart kollektivavtal och relevanta försäkringar för våra medarbetare.

Vad säger andra om oss?
1 / 8
Få mer inspiration
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för inspiration och värdefulla tips samt nyheter om vad som är på gång på arbetsmarknaden.
Vi vill gärna kunna kontakta dig…
Resurs 1
Snabbt och lätt, inga konstigheter!

Vi finns på ett 50-tal orter från Malmö till Kalix. Tillsammans är vi Sveriges lokalaste rekryterings- och bemanningsföretag.

  • Med energi och vilja att göra det lilla extra skapar vi mervärden
  • Kvalitetssäkrade processer och erfarenhet gör att du får rätt kompetens
  • Samarbete och partnerskap skapar lösningar som driver verksamheten framåt
  • Vi håller vad vi lovar och är alltid raka och ärliga mot dig som kund
  • Våra lösningar följer dina behov, både inom rekrytering och bemanning

Snabbkontakt

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart vi kan!
Har ni inget namn?
Vi vill gärna kunna kontakta dig...
Vi vill gärna kunna kontakta dig...
...
Vi behöver veta vilket kontor ni vill kontakta...
Vad vill du prata om...?