Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

CSR

1 min lästid

Våra hjärtan berör oss alla!

Det berör oss alla, och det berör våra kollegor. I samband med alla hjärtans dag vill vi på OnePartnerGroup vara med och bidra till att fler människor får ett längre och friskare liv. Därför har vi i år startat en insamling hos hjärt- och lungfonden.

 

Hjärt-Lungfonden är en ideell organisation som samlar in pengar till forskning om hjärt- och lungsjukdom. Tillsammans kan vi bidra till att fler människor få ett längre och friskare liv.

Varför ligger det här oss varmt om hjärtat?

För oss är det viktigt att agera schysst i allt vi gör. Vi vill att kunder, konsulter och samarbetspartners ska känna sig trygga med oss. Att ta ansvar för hur vår verksamhet påverkar samhället, både nu och i framtiden, är en självklarhet för oss på OnePartnerGroup.

Därför ser vi det som en självklarhet att engagera oss i frågor som rör både samhälle, mänskliga rättigheter, arbetsförhållanden, klimatpåverkan och långsiktig lönsamhet. Ingenstans är dessa frågor så viktiga som i vår bransch, där människor, arbetsmiljö och expansion av verksamheter står i fokus.

Stöd forskningen och sprid kärlek på alla hjärtans dag

I samband med alla hjärtans dag väljer vi därför att skänka 1000 kronor till Hjärt- och lungfonden för varje uppstartad rekrytering fram till den sista februari. Inget rekryteringsbehov just nu men vill ändå vara med och bidra? Det går alldeles utmärkt att skänka ett bidrag till vår insamling här https://bit.ly/3sG0pv4 direkt. Tack!