Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

CSR

2 min lästid

Superhjältar mot cancer

Likt tidigare år skänker OnePartnerGroup en julgåva till organisationen Superhjältar mot cancer.

—­ Superhjältar mot cancer är en ideell organisation som ger så mycket värde i sitt otroligt varma engagemang för barnen. De betyder mycket för barnen och deras familjer, säger Jane Bergman, Employer Branding Manager på OnePartnerGroup om initiativet.

 

Med hopp och glädje besöker superhjältarna sjukhus och stödjer sjuka barn genom att leka med dem och låta dem träffa sina idoler – Superhjältar.

Organisationen bildades när Fredrik Svensson sommaren 2010 anordnade en superhjältepicknick till förmån för Cancerfonden. Fredrik hade njurcancer som barn men är numera helt friskförklarad tack vare bra sjukvård.

På denna första picknick kom Filip Plan som sedan 2008 jobbat ideellt som superhjälte på barnsjukhus. Fredriks insamling till Cancerfonden och Filips bakgrund som ideell superhjälte på barnsjukhus ledde fram till det som idag är Superhjältar mot cancer. Idag 12 år senare har Filip och Fredrik valt att gå vidare i sina liv men Superhjältar mot cancer lever vidare med ca 20 medlemmar och efterfrågan på från sjukhusen är väldigt stor.

 

”Vi är så otroligt tacksam för den fina julgåva vi fått ifrån OnePartnerGroup även detta år. Med hjälp av dessa pengar kan vi hälsa på ännu fler sjuka barn” säger Johannes Wenzell, styrelseordförande för Superhjältar mot cancer.

Vi på OnePartnerGroup fick äran att ta med några av våra barn för att träffa superhjältarna på vårt kontor i Göteborg i november. Det blev en härlig tillställning med lek, glada miner och I love pizza var generösa och sponsrade med pizza till oss besökare.

– Det var häftigt att se samspelet mellan barnen och superhjältarna. Barnen var så exalterade och glada, berättar Jane Bergman.

Från alla oss på OnePartnerGroup: tack till Superhjältar mot cancer för ert fantastiska engagemang. Vi är stolta över att få hjälpa er, ni är våra hjältar också!

Vill du läsa mer om Superhjältar mot cancers arbete? Klicka in på superhjaltar.nu

Andra artiklar för dig!