Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

CSR

0 min lästid

Aktiv Skola

Över 60.000 barn är drabbade av sexuella kränkningar och grooming och cirka 45 barn tar livet av sig varje år på grund av konsekvenserna kring problemen som uppstår på Internet. Det är aldrig någonsin okej, ingen ska behöva utsättas! Vi på OnePartnerGroup samarbetar med stiftelsen Aktiv Skola för att förhindra att barn utsätts.

Stiftelsen Aktiv Skola erbjuder flera material om grooming (innebär att kontaktar barn och unga med sexuella syften). Sexuella kränkningar och grooming sker via de flesta sociala mötesplatser på Internet. Idag är över 60.000 barn drabbade och cirka 45 barn tar livet av sig varje år på grund av konsekvenserna kring problemen som uppstår på Internet. Detta är siffror ingen ska acceptera. Materialen som Aktiv Skola tar fram innehåller information kring vad vuxna kan göra, hur barn och unga kan skydda sig samt lektionshänvisningar till skolpersonal.

Läs mer om Aktiv Skola på www.aktivskola.org

Andra artiklar för dig!