Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Information gällande COVID-19

OnePartnerGroup följer ständigt den senaste informationen som kommer från våra myndigheter, främst från Folkhälsomyndigheten, men även de rekommendationer som kommer från Utrikesdepartementet och från vår branschorganisation.

Vi vill göra vår del i att minska smittspridningen och tar löpande ställning till de nya uppdateringar som uppkommer om viruset och spridningen i både världen och Sverige.

Våra åtgärder
Vi följer löpande informationen från Folkhälsomyndigheten och från vår branschorganisation, med högsta prioritet att trygga våra internt anställdas och konsulters hälsa.

Vi fortsätter under hösten att genomföra många intervjuer digitalt men om du har en intervju bokad på vårt kontor ber vi dig att på förhand anmäla om du känner minsta symptom, vi erbjuder då möjligheten att genomföra intervjun via video istället. Detsamma gäller så klart om den person du ska träffa hos oss upplever symptom. Vi strävar efter att kontakta dig i så god till som möjligt för att hitta ett nytt intervjutillfälle eller för att hålla intervjun via video eller telefon.

Vi kommer inte att arrangera Öppet hus på våra lokala kontor tillsvidare, vi återkommer när det blir dags igen.

Frågor
Om du har frågor kring vår hantering eller annat som har med viruset att göra är du välkommen att kontakta Robert Nilsen på [email protected] eller 070-321 15 07.

Uppdateras löpande.