Falköping

Välkommen till Falköpings lokalaste rekryterings- och bemanningsföretag

Mitt i Västergötland finns vi. Här i Falbygdens mittpunkt har näringslivet ett stort aktivt nätverk och en bredd utöver det vanliga. Med allt från kontorsinredning och möbler till jordbruksproduktion har vi något för alla.

Vi har ett stort lokalt nätverk och hjälper dig som söker jobb och dig som söker personal genom att matcha rätt kandidater med rätt lediga jobb genom både rekrytering och bemanning.

Kom och hälsa på!

Öppet hus tisdagar 14-15

Är du på jakt efter nästa steg i yrkeslivet? På öppet hus har du som arbetssökande möjlighet att presentera dig för oss och prata om just dina arbetsmöjligheter. Välkommen till vårt lokala kontor på Storgatan 1, Falköping varje tisdag klockan 14:00-15:00. Hoppas vi ses!

Vi är Falköpings lokalaste

OnePartnerGroup Falköping är en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Genom oss har du tillgång till den bästa lokala kompetensen när du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och HR-stöd. Vårt breda kontaktnät och goda lokalkännedom gör att vi också kan erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

Vi är en trygg och professionell samarbetspartner som med kreativitet, hög kvalitet och ett mycket gott lagarbete, driver företag och människor framåt.

Vi samarbetar med

Certifikat

Laddar...