Eskilstuna

Välkommen till Eskilstunas lokalaste rekryterings- och bemanningsföretag

Med ett stort historiskt arv som den stolta fristaden har Eskilstuna en viktig tillverknings- och stålindustri. Vi Eskilstuna-bor gör det vi tar oss an väldigt bra, det finns det bevis på både i musikens och idrottens världar.

Vi har ett stort lokalt nätverk och hjälper dig som ska ta nästa steg och söka nytt jobb eller ny personal. Vi matchar rätt kompetens med rätt lediga jobb genom både rekrytering och bemanning.

Vi är Eskilstunas lokalaste

OnePartnerGroup Eskilstuna är en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Genom oss har du tillgång till den bästa lokala kompetensen när du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och HR-stöd. Vårt breda kontaktnät och goda lokalkännedom gör att vi också kan erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

Vi är en trygg och professionell samarbetspartner som med kreativitet, hög kvalitet och ett mycket gott lagarbete, driver företag och människor framåt.

1 månads kostnadsfri provträning

För dig som anställd på OnePartnerGroup har du alltid ett mycket förmånligt erbjudande när du väljer att teckna medlemskap och börja träna hos oss på Actic.
Vi erbjuder dig hela Actic Eskilstuna med 3 st gym, över 80 gruppträningsklasser i veckan, 2 timmar med en personlig tränare och lägg därtill MYCKET glädje!
Vi bjuder dig även på 1 månads kostnadsfri provträning!

OnePartnerGroup element

Certifikat

Laddar...