Eskilstuna

Välkommen till Eskilstunas lokalaste partner

Söker du jobb, utbildning eller mer personal? Vi erbjuder hjälp med rekrytering, bemanning samt smarta produktionslösningar. Vårt lokala nätverk, ger dig snabbt tillgång till den bästa kompetensen och senaste nytt om våra lediga jobb här i Eskilstuna.

Vi är Eskilstunas lokalaste

OnePartnerGroup Eskilstuna är en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Genom oss har du tillgång till den bästa lokala kompetensen när du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och HR-stöd. Vårt breda kontaktnät och goda lokalkännedom gör att vi också kan erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

Vi är en trygg och professionell samarbetspartner som med kreativitet, hög kvalitet och ett mycket gott lagarbete, driver företag och människor framåt.

1 månads kostnadsfri provträning

För dig som anställd på OnePartnerGroup har du alltid ett mycket förmånligt erbjudande när du väljer att teckna medlemskap och börja träna hos oss på Actic.
Vi erbjuder dig hela Actic Eskilstuna med 3 st gym, över 80 gruppträningsklasser i veckan, 2 timmar med en personlig tränare och lägg därtill MYCKET glädje!
Vi bjuder dig även på 1 månads kostnadsfri provträning!

OnePartnerGroup element

Certifikat

Laddar...