Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

EPAB =
OnePartnerGroup

EPAB är en del av OnePartnerGroup och tillsammans är vi Sveriges lokalaste rekryterings- och bemanningsföretag.. Med ett ännu starkare nätverk kan vi erbjuda våra lokala marknader både spännande jobb och personal. Välkommen till vår värld!

Vi hjälper dig att växa med rätt bemanning och rekrytering

I vår snabbrörliga värld är det viktigare än någonsin att ha rätt kompetens inom sitt företag. Vår kunskap om dina förutsättningar på den lokala marknaden tillsammans med vår erfarenhet, gör att vi kan hitta och attrahera de medarbetare du behöver för att lyckas ännu bättre. Både EPAB och OnePartnerGroup jobbar alltid nära dig som kund och våra kontor.

Lediga jobb

Vi erbjuder lediga jobb inom en rad olika branscher. Med vårt stora lokala nätverk hjälper vi dig att hitta ett jobb som passar just dig, dina erfarenheter och dina drömmar.

Heltidsjobb, deltidsjobb, sommarjobb – för uthyrning eller rekrytering? Oavsett om du söker jobb som tjänsteman eller yrkesarbetare har vi något för dig.

Är du redo för nästa steg i karriären?
Möt oss här
Välkommen att kontakta något av våra lokala kontor för att veta mer om hur vi kan hjälpa dig utveckla ditt företag eller dig som vill hitta nya utmaningar i ditt arbetsliv.