Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

CSR

Vi på OnePartnerGroup bryr oss om alla i vårt samhälle. Allt vi gör grundar sig i vår vilja att varje dag, på ett hållbart sätt, integrera människor i arbete. Därför jobbar vi aktivt och medvetet med Corporate Social Responsibility.
Ge möjligheten till framgång

Ett ansvarstagande

Att ta ansvar för hur vår verksamhet påverkar samhället, både nu och i framtiden, är en självklarhet för oss på OnePartnerGroup. Vi jobbar aktivt med CSR - Corporate Social Responsibility och engagerar oss i frågor som rör samhälle, mänskliga rättigheter, arbetsförhållanden, klimatpåverkan och långsiktig lönsamhet. Ingenstans är dessa frågor så viktiga som i vår bransch, där människor, arbetsmiljö och expansion av verksamheter står i fokus.

OnePartnerGroup är en stor och växande koncern och vi bär vårt samhällsansvar med stolthet. Ju mer vi växer, desto mer positiv skillnad vi kan göra. Inte för att vi måste eller borde, utan för att vi vill. För idag och för framtiden - lokalt och globalt.

Våra arbeten inom samhällsförbättring

Kategori – CSR
Våra hjärtan berör oss alla!
Kategori – CSR
Superhjältar mot cancer
Kategori – CSR
Vårt engagemang i Vilahamn Soccer Academy, Uganda
Kategori – CSR
Läkarmissionens arbete i östra Kongo
Kategori – CSR
Aktiv Skola
Kategori – CSR
Initiativ för unga och nyanlända i Eskilstuna
Kategori – CSR
Säkra Varje Unge
Kategori – CSR
Emigration Express to Sweden
Kategori – CSR
Project Reach i Huskvarna
Kategori – CSR
Initiativ för unga och nyanlända i Gislaved