Aneby

Välkommen till Anebys lokalaste rekryterings- och bemanningsföretag

På det småländska höglandet finns Aneby. I vår stad är livet rofyllt och med närheten till skog och natur så väl som större städer som Jönköping, Tranås och Nässjö har vi ett perfekt läge. Välkommen till en bättre plats!

För dig som söker personal och för dig som söker nytt jobb finns vi här. Med vårt starka lokala nätverk kan vi erbjuda lediga jobb inom många områden och vi matchar rätt kandidat med rätt tjänst genom både rekrytering och bemanning.

Vi är Anebys lokalaste

OnePartnerGroup Aneby är en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Genom oss har du tillgång till den bästa lokala kompetensen när du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och HR-stöd. Vårt breda kontaktnät och goda lokalkännedom gör att vi också kan erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

Vi är en trygg och professionell samarbetspartner som med kreativitet, hög kvalitet och ett mycket gott lagarbete, driver företag och människor framåt.

Certifikat

Laddar...