Välkommen till Sveriges
lokalaste logistikpartner

Har du en framtidssäker logistiklösning som skapar förutsättningar för tillväxt? Om inte, låt en expert sköta och utveckla lager och logistik åt dig!

Vi skapar förutsättningar för god tillväxt

OnePartnerGroup Logistics är Sveriges lokalaste logistikpartner, med konceptlösningar för handel, tillverkande industri och spedition. Tillsammans med dig skräddarsyr vi ett upplägg som passar just ditt företag, med allt från drift och bemanning av lager till 3PL till, transporter och tull. Vi kan till och med bygga nya logistikfastigheter åt dig när behovet finns, tack vare vår koncerns fastighetsbolag.

Ge din verksamhet utrymme och förutsättningar att växa, med en framtidssäkrad helhetslösning som alltid är rätt dimensionerad efter dina behov.

OnePartnerGroup Logistics: Flexibelt, tryggt, smidigt och lokalt. Så som logistik ska vara.

Smarta och anpassade lösningar

Vi erbjuder en rad olika koncept beroende på vilken typ av verksamhet du driver.

Våra lösningar är särskilt lämpade för handel och e-handel med företag och privatpersoner, tillverkande industri och speditionsbranschen. Vi förstår dina utmaningar och anpassar oss
alltid efter just din verksamhet.

Vi finns där hela vägen som rådgivare för att hjälpa dig ta din verksamhet till nästa nivå.

OnePartnerGroup Logistics erbjuder en rad olika koncept beroende på vilken typ av verksamhet du driver. Våra lösningar är särskilt lämpade för handel och e-handel med företag och privatpersoner, tillverkande industri och speditionsbranschen. Vi förstår dina utmaningar och anpassar oss alltid efter just din verksamhet.

Vi finns där hela vägen som rådgivare för att hjälpa dig ta din verksamhet till nästa nivå.

Med OnePartnerGroup Logistics har du alltid rätt dimensionerad och framtidssäkrad logistik, med lägre risk och kostnader för dig.

Handel

Är du ett snabbväxande e-handelsföretag som vill slippa oroa dig över lager och logistik? Eller ett B2B-handelsbolag som vill outsourca ditt centrallager eller dina transporter för att kunna fokusera på din kärnverksamhet? Kanske behöver du också hjälp med kundtjänst, IT, eller reklam och marknadsföring för ditt företag?

 

 

 

Vårt koncept innefattar bland annat

 • Lagerhantering
 • Returhantering
 • Transporter
 • Kundtjänst
 • Fotostudio
 • Reklambyrå
 • Webbutveckling

Tillverkande industri

För dig som tillverkar varor och bedriver materialintensiv industri kanske det är relevant med kundnära logistik, drift av hela eller delar av lagerverksamheten, materialförsörjning till produktionslina eller någon som tar hand om ditt färdigvarulager?

 

 

 

Vårt koncept innefattar bland annat

 • Drift av logistikprocess i kundens verksamhet (lager, funktion, delprocess)
 • VMI lager
 • Sekvens- och JIT-leveranser
 • Kvalitetskontroller och rework
 • Reservdelslager och färdigvarulager

Tillvalstjänster

En stor fördel med att ha OnePartnerGroup Logistics som partner är de många tillvalstjänster vi kan erbjuda via våra systerbolag i koncernen.

Ta hjälp av oss för att rekrytera viktiga roller till verksamheten eller stärka upp teamet med lokal kompetens. Lägg över administration och ekonomi på oss. Jobba med oss för att ta fram långsiktiga lösningar
för en effektivare och lönsammare produktion i det vi kallar Business Solutions. Eller låt oss ta fram en ny hemsida eller reklamkampanj som kommunicerar dina erbjudanden till kunder.

Många tjänster men bara en kontakt. Enkelt för dig.

Kontakta oss

För oss är varje kund och uppdrag unikt. Tveka därför inte att kontakta oss om du vill veta mer om oss och våra tjänster.

Kontakta oss

Laddar...